Поведението на чужденец предизвика съмнения у столичани.Рускоговорящ мъж обикалял из

...
Поведението на чужденец предизвика съмнения у столичани.Рускоговорящ мъж обикалял из
Коментари Харесай

Чужденец моли за услуга хората, заподозряха измама СНИМКА

Поведението на чужденец провокира подозрения у столичани.

Рускоговорящ мъж обикалял из столичния квартал " Света Троица ", заговарял възрастни жители и ги молил за услуга. Той желал да остави безценен багаж, който бил на стойност 2000 лв., при тях. За случката сигнализира очевидец на подозрителното държание, а хората си припомниха познатата скица с кухненска посуда, по която мнозина бяха излъгани през предходната година.

Чужденецът, определящ себе си за аджар*, даже придружавал хората до домовете им и вкарвал багажа вътре.

" Вероятно го прави за машинация. Днес по обяд гравитираше в региона на ЦБА на ул. " Варна ", придвижва се с джипа от фотографията. Вероятно не работи самичък. Предупредете околните и съседите си ", написа столичанинът, който резервира анонимност.  Той разгласява фотография на въпросния черен джип " Мерцедес " с грузински номера, с който твърди, че се придвижва въпросният мъж.

Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Както GlasNewsсъобщи, опитващи да приложат печално известната скица с тенджери чужденци, към този момент са видяни на територията на Бълария. Наш четец сигнализира, че е видял мъже, предлагащи ментета на известна марка в Русе, за които желаят обилни суми.

Дали казусът от София е подобен? Към момента няма данни, само че съмнително припомня за методика, по която бяха излъгани жители.

Вижте и целия сигнал за случката от столичния " Света Троица ":

" Леко мургав мъж, добре облечен, висок към 178 см., 95 кг, с черна къса коса, обикаля и заговаря възрастни хора, като ги моли за помощ - да остави 2 кашона с багаж /на стойност 2000 лева./ за малко при тях. Придружава ги до жилището им и вкарва багажа вътре. Говори на съветски, само че твърди, че е аджар.

Вероятно го прави за машинация. Днес по обяд гравитираше в региона на ЦБА на ул. " Варна ", придвижва се с джипа от фотографията. Вероятно не работи самичък. Предупредете околните и съседите си ".

* Аджарците -  кавказки народ, етническа група на грузинците, главно население на Аджария. Мнозинството плътно живеят в Аджария. 

Припомнете си лъжливите схеми с дарове и покупки:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР