Повечето от нас са свикнали да приготвят рецепти, които владеят

...
Повечето от нас са свикнали да приготвят рецепти, които владеят
Коментари Харесай

Опитах ги за пръв път като бях на гости у кумата и веднага й взех рецептата. Това са най-вкусните рулца на света

Повечето от нас са привикнали да подготвят предписания, които владеят до съвършенство и за които знаят, че ще се харесат сигурно на най-близките им хора. Понякога обаче ни омръзва да готвим все едно и също, по тази причина започваме да се оглеждаме за разнообразни вкусни изкушения, с които да разнообразим трапезата, само че които, несъмнено, да не се отразят съществено на бюджета ни. Днес ще ви споделим една тъкмо такава рецепта – която хем се подготвя с добре познати съставки, хем не излиза по никакъв начин скъпо.
И най-важното: толкоз доста ще хареса на вас, фамилията ви и приятелите ви, че няма да имате самообладание да я приготвите още веднъж в най-скоро време.
И по този начин: вижте по какъв начин да си извършите вкусни и ароматни тиквени рулца.

Необходими артикули:
½ тиквичка (среден размер);
2-3 с.л. грис;
2 с.л. брашно;
магданоз;
босилек;
2 глави лук (среден размер);

50 г гъби;
1 яйце;
1 чушка;
майонеза;
кашкавал (настърган);
сол;
черен пипер;

Начин на подготвяне:
Най-напред настържете тиквичката, като за задачата употребявате едро ренде. В подобаващ съд смесете гриса и брашното, прибавете към тях яйцето и разбъркайте добре. В тиган изпържете три палачинки от сместа. За да завиете елементарно рулцата, гледайте едната им страна да не е напълно изпечена.
Върху палачинките (от изпечената страна) подредете настърганата тиквичка, авансово нарязания лук, чушката и гъбите, подправете със солта и черния пипер на усет.
Завийте рулцата и ги подредете върху хартия за печене. Печете за 15-20 минути на 180 градуса, а малко преди подготвеност намажете с майонеза и поръсете с настъргания кашкавал. Върнете назад във фурната, до момента в който кашкавалът се разтопи.

Когато ястието ви е готово, го поръсете с пресните зелени подправки магданоз и босилек.
Това е всичко. Както виждате, няма огромна философия при приготвянето на тази рецепта, с изключение на първичното подготвяне на палачинките, което не е чак толкоз комплицирано. Но пък усетът, който ястието има, несъмнено си заслужава да му отделите нужното време.
Да ви е сладко и не забравяйте да споделите рецептата със своите другари. Ще се радваме и на противоположна връзка, ако решите да я приготвите вкъщи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР