Повечето жени забелязват различни промени във фигурата си с напредване

...
Повечето жени забелязват различни промени във фигурата си с напредване
Коментари Харесай

8 неща, които ще помогнат на жените след 50 да изглеждат по-млади и стройни

Повечето дами виждат разнообразни промени във фигурата си с придвижване на възрастта. Някои се пробват да се борят с тези промени, други не трансформират нищо. Но, без значение от размера на талията, всяка жена желае да бъде тънка и привлекателна. И можете да го извършите с подобаващите облекла.

Дълго яке

Най-лесният метод да отслабнете фигурата си е да добавите спомагателен пласт облекло, като сако или дълга жилетка с права кройка, която няма да е прекомерно обемиста. Тези детайли ще удължат силуета и фигурата ще наподобява по-стройна.

   За да наподобява фигурата пропорционална, не се опасявайте да употребявате колан.

Или изберете контрастни цветове като черен панталон и бяла тениска. Удължено сако върху блуза и пола ще скрие талията ви и ще ви помогне да изглеждате по-стройни и по-високи.

Дънки с висока талия

Дънките с висока талия са идеални за по-зрели дами, тъй като трансформират силуета и образно удължават краката.

За да получите стремежи резултат, изберете верния размер.

Монохромни тоалети

Облекла, в които всички детайли са направени в една и съща цветова скица, ще ви оказват помощ да получите стройна фигура.

Избраният цвят играе значима роля. Тъй като нашата цел е да изглеждаме по-стройни, само че и по-млади, не е целесъобразно да употребявате тъмни нюанси, а да даваме желание на светли и нежни нюанси.

Рокля с риза с отвесно райе

Известно е, че отвесните райета са отслабващи и идеални за цялостни и ниски дами. Рокли на тънки райета образно удължават силуета.

Роклята с риза с отвесно райе е превъзходен избор за дами с фигура над 50 години.

Рокля с кормила

Воланите и кормилата към момента са в наклонност. Изберете този фон деликатно. Ако са отвесни или диагонални, тогава фигурата ще наподобява по-тънка.

В допълнение, съществуването на кормила ще прикрие някои несъвършени зони.

Блузи и топове с V-образно деколте

Избягвайте кръгли и необятни деколтета или високи яки. Когато избирате топ или блуза, заложете на модели с V-образно деколте, което образно ще удължи шията, ще стесни лицето и като цяло ще направи фигурата по-стройна.

Увивна рокля

Този модел е подобаващ за съвсем всички дами. Спрете избора на дължината на миди.

Асиметрични ризи и рокли

Асиметричното облекло оказва помощ да се отвлече вниманието от избрани зони.

Този сезон би трябвало да включите в дрешника си поли А-силует с асиметрия. Друга концепция е асиметрична рокля с кормила, която ще скрие явни дефекти и ще ви накара да изглеждате женствени.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР