Повечето хора си мечтаят за живот, изпълнен с приключения, нови

...
Повечето хора си мечтаят за живот, изпълнен с приключения, нови
Коментари Харесай

Скучаете ли с партньора? Значи ще останете заедно

Повечето хора си мечтаят за живот, изпълнен с завършения, нови и вълнуващи прекарвания, запаметяващи се моменти. Представят си сътрудник, с който да споделят всичко това и с който да изживеят най-голямото благополучие. С две думи – живот като на кино, за който другите да завиждат.

Случва се по този начин обаче, че поради прекомерно огромните си упования съсипваме връзката си. Заети да преследваме щастието, през множеството време в действителност се усещаме нещастни.

Струва ни се, че всички други са по-щастливи от нас. До огромна степен за това са отговорни и обществените мрежи, само че не забравяйте, че хората споделят там радостните си мигове, а не проблемите. Вероятно и вие самите вършиме същото – евентуално си качвате селфи, на което сте необятно усмихнати, а не облени в сълзи, нали?

Марк Менсън, прочут американски блогър и създател на бестселъра „ Тънкото изкуство да не ти пука ”, ни споделя нещо доста потребно – скуката с колегата се оказва ключът към дълготрайната, хармонична и сполучлива връзка. Той споделя, че същинското благополучие се крие в способността да „ скучаем дружно “ . Като се замислите, всеки може да бъде благополучен с колегата си в благоденствие – в случай че двойката има доста пари, може да си разреши да прекарва седмици по първокласни курорти, разполага с най-малко една вила и е без никакви проблеми, е повече от елементарно да бъде щастлива.

Връзката с колегата без драма, без хвърляне на чини, без шумни кавги и бурни сдобрявания; връзка, в която скуката е добре позната и още по-важното – добре пристигнала – има всички шансове да устои на времето.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР