Повечето хора, които следят отблизо НАСА, знаят, че това е

...
Повечето хора, които следят отблизо НАСА, знаят, че това е
Коментари Харесай

НАСА говори за извънземни. Гответе се за разкрития

Повечето хора, които наблюдават от близко НАСА, знаят, че това е военно-индустриална институция, само че скорошни изявления, че „ има индикации за извънземен живот “, наподобяват като конкуренция за вниманието на хората, преди да се състои цялостното откриване на истината.

Главният академик на НАСА Елън Стофън (Ellen Stofan) споделя:

„ Мисля, че в близкото десетилетие ще забележим съществени признаци на живот отвън Земята… Мисля, че ще имаме неоспоримо доказателство до 20-30 години. На прага сме на открития, за които хората мислят от хилядолетие. Още до момента в който ние сме живи, ще разберем, че съществува живот и другаде в Слънчевата система. Ще разберем също и какво значение има това за живота на Земята.

Всъщност това, което ще разберем, е, че „ тайното “ държавно управление е криело този факт от години. Уилям Купър опитал да разкрие тайните на НАСА и да ги покаже на обществото, само че бил погубен. Неговата гибел, както и тези на доста други, пробвали се да да разкрият истината, няма да е на вятъра.

Ще разберем, че с изключение на извънземни, които посещават планетата ни и вършат опити с ДНК-то ни, съществуват и хуманоидни раси, които са на повече от 10 милиона години.

Също ще научим, че химическите самолетни линии и ГМО са едни от „ най-нежните “ способи човечеството да бъде следено и да бъде държано в незнание посредством изкуствено оглупяване. Според някои теории президентът Хари Труман е подписал контракт с извънземни, който е гласял, че американците може да правят комплицирани опити с помощта на информация, добита от извънземните, в подмяна на затваряне на очите за отвличания на хора.

Ще научим, че не сме безпомощни, както сме програмирани да имаме вяра. Всъщност ние сме рядко срещана хуманоидна раса, която има огромен набор от страсти и изобретателни умения. Ще научим, че мозъкът и страстите ни могат да разпалят безпорядък на планетата ни, само че също и могат да го потушат посредством мир и съдействие, стига да се грижим за другите, както се грижим за самите себе си.

Ще научим, че възвишаването ни като безпределно мирни същества е допустимо. То е разказано и в доста книги, които са били забранявани, както се не разрешава и информацията за извънземни.

Статията е дело на Кристина Сарич (Christina Sarich) и е оповестена в The Mind Unleashed.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР