Повечето австралийци подкрепят еднополовите бракове. Това обяви на пресконференция в

...
Повечето австралийци подкрепят еднополовите бракове. Това обяви на пресконференция в
Коментари Харесай

Мнозинството австралийци подкрепят еднополовите бракове

Повечето австралийци поддържат еднополовите бракове. Това разгласи на конференция в Канбера представителят на Националното статистическо бюро на Австралия Дейвид Келиш, който разгласи резултатите от общонационално изследване по пощата.
" Общо в изследването участваха съвсем 79,5% от имащите право на глас австралийци. От тях 61,6% се оповестиха в поддръжка на еднополовите бракове, а 38,4% - срещу ", стана ясно от думите на Келиш, съобщи БГНЕС.
Формално това пощенско изследване има чисто опознавателен темперамент, само че държавното управление даде обещание да организира парламентарно гласоподаване по въпроса.
Първоначално австралийското държавно управление възнамеряваше да реши дали да легализира хомосексуалните бракове посредством референдум, само че от Горната камара на федералния парламент отхвърлиха да поддържат ръководещите в желанията им. В резултат, австралийският министър председател Малкълм Търнбул разгласи, че националното допитване ще се организира по пощата, като присъединяване е безусловно непринудено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР