Повече от месец олигарсите Баневи се простиха с лъскавия си

...
Повече от месец олигарсите Баневи се простиха с лъскавия си
Коментари Харесай

Нещо Ужасяващо Се Случва С Баровката Евгения Банева В Бруталния Френски Затвор, Вижте!

Повече от месец олигарсите Баневи се простиха с лъскавия си метод на живот. Евгения е разграничена с мъжа си и населява килия с още две затворнички.

Затворът Баумит в Марсилия е прочут във Франция, че и по целия свят с най-лошите си условия още от 2012 година Тогава в репортаж бе показано по какъв начин живеят лишените от независимост. Които разделят пространството си с хлебарки и плъхове. Използват изпочупени тоалетни, които са потънали в мрак. Където няма даже кранчета.

Освен това пандизът бил претъпкан и представлявал заплаха от взрив на епидемии. След разкритията в медиите тогава се стартира градеж на нови общежития. Но в следствие и там са открити още нередности и тежки условия за живот.

Все още не е ясно до по кое време Евгения ще остане в килията. Според Апелативния съд на Франция се позволява изгонването на задържаните в България. Адвокатът на фамилията в понеделник ще разгласи дали ще апелира решението. Ако това се случи Банева ще остане в Марсилския затвор и по празниците Коледа и Нова година, предават от hotarena.net.

Тя упорствала за обжалване, само че поради събитията може това да не е последното й решение. Окончателното ще стане известно в понеделник. А децата на фамилията са поверени на техен другар. Който се грижи за тях.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР