Повече от канали и задръствания: Ето защо трябва да си намерите техническа работа в Амстердам

...
Амстердам е един от най-големите технологични центрове в Европа.
- Авторско
Коментари Харесай

Амстердам е един от най-добрите технологични центрове в Европа. Амстердам е един от най-големите технологични центрове в Европа. - Авторско право Canva •  Актуализирано: 08.05.2023 г - 08:00ч

От Кърсти Макдермот

Въпреки че стереотипно е възхвалявана като страната на лалетата, сабото и каналите, това, което може да е по-малко известно за Холандия, е, че тя е една от четирите най-големи на европейския континент технологични играчи.

Обединеното кралство, Холандия, Германия и Франция са дом на 1000-те най-големи стартиращи и разрастващи се компании на континента.

Амстердам записа годишно годишен ръст от 2011 г. насам и беше, , класиран като вторият най-добре представящ се център за стартиращи компании в Европа за 2021 г. пред Париж и Берлин.

Това е привлекателна дестинация за работници в областта на технологиите и знанията по различни причини. В допълнение към жизнената си и бързо развиваща се технологична екосистема, градът е дом на множество иновационни центрове, като Amsterdam Science Park, , и център за цифрови иновации към Амстердамския университет.

Виена отново е обявена за най-удобния за живеене град в света през 2023 г. Други европейски градове се изплъзнаха от топ 10

Здравословна работна среда

Много мултинационални технологични гиганти също имат свои офиси тук, като Canon и Cisco. Това спомага за създаването на работна среда, в която има достатъчно възможности за технологичните професионалисти не само да намерят страхотна работа, но и лесно да се движат, което им позволява да останат в челните редици на технологичния напредък.

Подкрепа на групата от Амстердам квалифицираният талант е качеството на университетите и изследователските институции в града. Те привличат водещи умове от цял ​​свят, помагайки за насърчаване на креативността, иновациите и сътрудничеството.

Проучване от 2022 г. от класира Холандия като деветата най-добра страна за висше образование в света, получавайки резултат от 4,32 от пет; студенти също оцениха Амстердамския университет като най-добрия университет в Холандия.

Следователно няма да е изненада да открием, че градът е дом на множество технологични събития и конференции като GOTO Amsterdam, Codemotion , и React Live, предоставяйки на работниците в технологичния сектор отлични възможности за работа в мрежа, като им помага да изграждат връзки, да обменят знания и да изследват бъдещо кариерно израстване.

ИИ крепост

И когато идва в области на специализация, Амстердам е известен като един от световните . Доклад на McKinsey установи, че приемането на ИИ се е удвоило от 2017 г. насам и че може да осигури допълнителна глобална икономическа дейност от около 13 трилиона долара (11,8 трилиона евро) в обозримо бъдеще.

Като град, подготвен за растежа на ИИ технологии, това е чудесно място за тези, които са в сектора или се интересуват от него. Освен това холандското правителство активно подкрепя технологичната индустрия, като насърчава иновациите и предприемачеството чрез различни инициативи и данъчни стимули.

Визата за висококвалифицирани мигранти (HSM) е предназначена за висококвалифицирани работници от страни извън ЕС/ЕИП които имат предложение за работа от признат холандски работодател и „стартовата виза“, валидна за една година, позволява на тези извън ЕС да започнат иновативен бизнес в Холандия.

Технологиите поставиха холандския град Айндховен на картата. Ето защо трябва да потърсите следващата си работа тук

Коефициент на удобство за живеене

Оставяйки настрана обезщетенията за заетост, Амстердам е чудесно място за живеене, осигурявайки си деветата позиция в Глобалния индекс за удобство за живеене през 2022 г.

Централно разположен, той има отлични международни и европейски връзки за пътуване, а самият град е компактен и лесен за навигация – особено ако карате колело.

Холандците са добре известни с приятелското си отношение към велосипедистите, и градските екипи с водни пътища, зелени площи и културни атракции. Амстердам също поставя силен акцент върху устойчивостта, екологичните инициативи и авангардните технологии, култура, която е в съответствие с ценностите и интересите на много технологични работници.

Ако всички тези фактори ви харесват, тогава може да сте интересуват се от работа в столицата на Холандия. Започнете търсенето на технически роли на . Предлага хиляди възможности в компании в цяла Европа, като трите по-долу.

Ниво 2 поддръжка за настолен компютър - Allied Worldwide Limited

Глобален доставчик на ИТ ресурси, ИТ управлявани услуги и гъвкави , ad-hoc ИТ ресурс и поддръжка на проекти, Allied Worldwide наема за роля.

Вие ще предоставяте услуги за поддръжка на настолни компютри и приложения на място на 2-ра линия на крайни потребители, отстраняване на неизправности и разрешаване на инциденти, свързани с настолни операционни системи и мобилни устройства и ремонт на хардуер и периферни повреди във връзка с доставчици на гаранция.

Необходим е разнообразен опит, включително работа в среда и екип на сервизно бюро, поддръжка на потребители от разстояние или на място и управление на билети чрез инструмент за управление на инциденти.

Необходими са отлични всестранни познания за операционните системи Windows за настолни компютри, със скорошен опит в поддръжката на Windows 7 и 10, както и отличен опит в поддръжката с мобилни устройства и практически познания за текущи и наследени хардуерни платформи. .

Разработчик от предния край, Global KPO

Global KPO наема да работи за Vattenfall (бивш Nuon), където ще бъдете част от водеща международна енергийна компания.

Ще работите в динамична среда и като разработчик на Angular ще играете ключова роля в разработването на функции за кръстосано приложение, базирани на REST архитектура в комбинация с чисти предни технологии.

Вашите основни отговорности ще бъдат да създавате, внедрявате и поддържате Angular приложения в Azure, да бъдете експерт по JavaScript и предни рамки, да си сътрудничите с разработчици, бизнес партньори, архитекти и други групи за идентифициране на техническите и функционални нужди на системите и др. .

За да кандидатствате, ще ви трябва диплома по информационни технологии, математика, инженерство или свързани предмети (или сравнимо обучение) и опит в Angular (версия 9+), SCSS, HTML5 и TypeScript. .

Учен по данни, Synechron

Големите данни и AI процъфтяват в резултат на това Synechron търси отличник, който да се присъедини към екипа в Амстердам, за да работи по решаването на AI предизвикателства за и с клиенти .

Ще ръководите клиентски проекти за решаване на предизвикателства с изкуствен интелект (предсказуеми анализи, статистически анализи, машинно обучение и задълбочено обучение), превеждате аналитичните решения в препоръки и изграждате/подобрявате модели, управлявани от данни, използвайки статистически и техники за машинно обучение.

Изисква се бакалавърска степен и ще имате поне три години опит като учен по данни, с практически опит в решаването на сложни предизвикателства с помощта на анализ на данни и моделиране и демонстрируем опит в програмирането в поне Python (Pandas, Sklearn, Tensorflow/Pytorch) и друг език за програмиране като R, SQL и/или SAS. .

.

Партньорско съдържание „Партньорско съдържание“ се използва за описание на съдържание, което съдържа партньорски връзки. Euronews получава компенсация за продуктите и услугите, свързани с тази статия. Това съдържание е създадено от филиали на Euronews и не включва редакционния персонал на Euronews или новинарски журналисти. РАБОТНИ МЕСТА ХОЛАНДИЯ ТЕХНОЛОГИЯ ЗАПОЧВАМ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР