Повече от денонощие полицията в Стражица издирва 26-годишна от село

...
Повече от денонощие полицията в Стражица издирва 26-годишна от село
Коментари Харесай

Все още издирват жената, която намушка с нож сестра си

Повече от денонощие полицията в Стражица търси 26-годишна от село Лозен с параноидна шизофрения, която през вчерашния ден следобяд е намушкала с нож 13-годишната си сестра, а след това избягала. Момичето е настанено във Великотърновската болница в тежко положение, а сестра й е оповестена за общодържавно търсене, до този миг обаче без резултат.

Трагедията се разиграла през вчерашния ден следобяд в дома на семейство, което има три дъщери.

26-годишната жена, заключила майка си в селскостопанска сграда, а след това нанесла няколко тежки прободни рани в тялото на 13-годишната си сестра.

Все още не се знае дали за експанзията е имало мотив или е станало без причина.



Сестричката е настанена в болница в град Велико Търново, а Юлия е изчезнала. Просто обществеността е потресена от случката, само че нищо не може да се направи, споделя Андрей Станчев – кметски наместник на с. Лозен.

Лекарите във Великотърновската болница са направили две животоспасяващи интервенции на момичето. Състоянието й остава сериозно, само че към този миг няма директна заплаха за живота й.

Съседи на фамилията описват, че 26-годишното момиче развило психиатричното разстройство преди няколко години, само че до този миг не е проявявало експанзия.

Тя не беше добре и трябваше под надзор да бъде, съгласно мен. Идваше от къща на къща, само че завист не сме видели, споделя Ивайло – комшия.

Повече от денонощие екипи на полицията претърсваха всяка изоставена къща в Лозен и покрайнините. През целия ден през днешния ден служителите на реда разпитваха хората в селото.

Репортер: Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР