Повече от 70 фирми - производители и търговци, взимат участие

...
Повече от 70 фирми - производители и търговци, взимат участие
Коментари Харесай

Над 70 фирми взимат участие в изложбата Природа, лов, риболов в Международния панаир в Пловдив


Повече от 70 компании - производители и търговци, взимат присъединяване в изложбата " Природа, лов, лов на риба ", която ще се организира от през днешния ден до неделя в Международен панаир - Пловдив. Това заяви на конференция Иван Соколов, изпълнителен шеф на Панаира. Изложението показва сегменти от зелената стопанска система и от промишлеността за свободното време. Специализираната галерия " Цветна пролет " също стартира през днешния ден и включва новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура. И двете изложби се организират под егидата на Министерството на земеделието.

 Снимка: БТА

" Природа, лов, лов на риба " показва всички сектори, свързани с ловния, риболовния и различния туризъм. Партньори на тазгодишното издание са Изпълнителната организация по горите, държавните горски предприятия и Националното ловно-рибарско съдружие " Съюз на ловците и рибарите в България ". Световни компании оферират продукти за спинингов лов на риба, речен и морски лов на риба, фидер лов на риба и доста други риболовен такъми.

 Пловдив – Панаир -
Пловдив – Панаир - " Природа, лов, лов на риба "
Снимка: БТА

Специален акцент в ревюто е 125-годишнината на НЛРС-СЛРБ, на която е отдадена експозиция в Палата 7. " Стопанисваме близо 85 % от ловната територия в страната ", означи основният секретар на сдружението Даниел Тошков. По думите му близо 3 млн. лв. в допълнение ще получат ловните сдружения за разселване на дивеч след промени в разпоредба. В седма палата ще бъде показана Осмата национална трофейна галерия на паднали дивечови рога. Посетителите ще могат да видят 613 трофея, четири международни върха на титли от доблестен елен, най-тежкият трофей в света и всички национални върхове от типове елени, дива свиня, муфлон и вълк. Ще бъде показана и фотоизложбата " Мигове от дивия свят ". В рамките на ревюто ще се организира четвъртият народен шампионат по надсвирване със свирки за примамване на дивеч.

 Пловдив – Панаир -
Пловдив – Панаир - " Природа, лов, лов на риба "
Снимка: БТА

Във фокуса на 27-ото издание са подрастващите и тяхното образование с обич към природата. В особено завършеното горско учебно заведение деца ще бъдат обучавани да къмпингуват безвредно, да разпознават следи и звуци от диви животни, да се ориентират в гората и да я пазят от пожари. Пътуващото фургонче " Горичка в количка " е за по-малките, които посредством интерактивни игри ще се срещнат с скотски и дървесни типове. Ще се организира и креативна работилница " Прозорец към природата ", а на миниконна база децата ще могат да пояздят пони.

Събитията, съпътстващи главната стратегия, са киноложка сказка и ловджийски концерт с присъединяване на Духов оркестър и мажоретен учебен състав - Велинград, които ще се проведат на 25 март. В неделя ще бъдат изтеглени печелившите талони от анкетните карти на посетителите на ревюто. Първа премия е комплект за лов на риба - стол, маса и сак, втора премия - елек с затопляне, а трета - чанта.

Екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини ще показа " Цветна пролет ", която се разпростира на повече от 5000 кв. метра. В профилираната галерия вземат участие всички сектори с новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура. На откритата повърхност посетителите ще видят обичайни и екзотични цветя, декоративни шубраци, овошки, семена, разсад и луковици. Изложбата е източник на вдъхновяващи решения както за експертите, по този начин и за феновете градинари.

Почивните дни събират двете изложения с едно тематично събитие - Международните киноложки изложения. Организатор е Българският републикански киноложки съюз, а съорганизатори са Световният киноложко-ловен състезателен алианс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР