Повече от 600 000 жители на Северна Каролина се очаква

...
Повече от 600 000 жители на Северна Каролина се очаква
Коментари Харесай

Стотици хиляди в Северна Каролина ще бъдат добавени към списъците на Medicaid тази седмица

Повече от 600 000 поданици на Северна Каролина се чака да дават отговор на условията, като почти половината ще бъдат автоматизирано записани от петък. Това значи, че те ще могат да получават годишни прегледи, медикаменти с рецепта и други услуги с малко или никакви разноски от личния си джоб.

Жителите, в това число Кари Макбейн, се оправят с разликата сред това да печелят прекалено много, с цел да се класират за Medicaid и прекомерно малко, с цел да си разреша частна застраховка в продължение на години. Тя се надява, че разширените условия ще съживят работническата класа в щата, изключително в селските общности като нейния дребен планински град Силва, ситуиран на 290 благи (467 километра) западно от Роли.

50-годишната жена е платила от джоба си, с цел да посети няколко лекари, които не можеха да разпознават инвалидизиращото й заболяване, до момента в който един от тях най-сетне не й сложи диагноза диабет вид 2. Дотогава органите й към този момент отхвърлят и тя едвам съумява да работи задоволително часове к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР