Повече от 5000 лв. бяха събрани на благотворителния концерт в

...
Повече от 5000 лв. бяха събрани на благотворителния концерт в
Коментари Харесай

Събраха 5000 лв. за ин витро процедура на концерта на Валентин Велчев в Козлодуй

Повече от 5000 лева бяха събрани на благотворителния концерт в Козлодуй, чийто специфичен посетител бе младият артист Валентин Велчев, оповестиха уредниците от фондация „ Искам бебе “. Те ще подкрепят ин витро процедура на локална двойка с репродуктивни проблеми.

 

Лауреатът на Пирин Фолк откри рецитала си с шлагера „ Наздраве “, който стартира с подобаващи за идеята думи: „ Всеки чака знамение и магия “. С баладата „ Мамо “ поздрави всички майки и разплака препълнения салон на Народно читалище храм-паметник “Христо Ботев-1879 ”. Накрая приключи с празничното хоро „ От Враца до Дунава “, трансформирало се в химн на Северозападна България, а най-малките му почитателки не се сдържаха и се качиха да танцуват при него на сцената.

 

Преди да обере овациите на публиката в Козлодуй, носителят на премията „ Певец на годината 2021 “ за дебют и номиниран за първата си грамофонна плоча „ Аз съм Валентин “ за „ Албум на годината 2022 “, се разноски в крайдунавския парк и стигна до именития параход Радецки. Компания му прави неговия дребен Анди, на който посвети последния си сингъл.

 

В концерта се включиха още локални сформира като балет „ Хаос “, фолклорна танцова школа „ Хоро “ на Тодор Първолов, танцьорите на хореографа Радослав Иванов, група „ Маша и мечока “ при ДГ „ Радост “, Светлин Миланов и други.

 

„ Благодаря на Радина Велчева, Боряна Димитрова, Таня Видова, Милена Златкова и Елеонора Золина, че споделихме вълнението,  сълзите и хубостта на този ден. Благодаря, на всеки един Човек, който замеси, нарисува или уши вяра за рожба на някой от нас. И да, отговорни сме! Виновни, че някой ден ще има една майка, която ще се изплаши от високата температура, ще поставя лепенка на ожулено коляно, ще се вълнува на първия образователен ден, а ние ще сме признателни на Вас, тъй като това се е сбъднало! Така се прави магия за благополучие “, показа Здравка Гергова, координатор за ин витро и донорски стратегии в „ Искам бебе “ - Северозападна България.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР