Повече от 40 човека, участвали в днешните протести в ,

...
Повече от 40 човека, участвали в днешните протести в ,
Коментари Харесай

Задържаха над 40 протестиращи в Беларус

Повече от 40 индивида, взели участие в днешните митинги в, са били арестувани, заяви правозащитната организация „ Весна “. На уеб страницата им е оповестен лист с имената на задържаните, за които все още има информация, като данните се актуализират непрекъснато, написа БГНЕС.
В момента там попадат имената на 45 души, арестувани в Минск, Брест и Гродно. Сред задържаните има и публицисти, като тази информация е доказана от ТАСС и от РИА Новости.
 Брюксел с нови наказания против Беларус в средата на декември Брюксел с нови наказания против Беларус в средата на декември
Страните от Европейски Съюз имат намерение да вкарат трети пакет наказания против Беларус в средата на декември, като в същото време не знаят дали съществ...
В неделя опозицията в Беларус провежда най-масовите си митинги. При последните акции в Минск форматът беше изменен и вместо шествие в центъра на столицата бяха извършени няколко локални акции в разнообразни микрорайони на града.
По информация на очевидци и локални медии, дребни групи последователи на беларуската съпротива се събират в разнообразни региони на Минск, където силите за сигурност се стараят да препятстват образуването на колони. Милицията към този момент не разяснява информацията за съществуването на арестувани жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР