Повече от 37 000 са установените нарушители при акция Скорост.

...
Повече от 37 000 са установените нарушители при акция Скорост.
Коментари Харесай

Повече от 37 000 са установените нарушители при акция Скорост

Повече от 37 000 са откритите извършители при акция " Скорост ". Това съобщи началникът на Пътна полиция комисар Росен Рапчев в " Тази заран " по bTV. Засечените с превишена скорост дневно са повече от 5000.

Като причина да заловят толкоз доста извършители той уточни, че разполагат с повече механически средства. Другата причина е човешкият фактор.

" За 24 часа установихме над 10 000 извършители, което не приказва добре за отговорността на всеки един лидер ", разяснява Рапчев.

" В акцията " 24 часа скорост " бяха ангажирани доста повече чиновници, в сравнение с всекидневно вършим тези акции. Хората, без значение от това, че бяха известени, отново са доста ", добави Росен Рапчев.

За съпоставяне - откритите извършители през 2018 година са 28 603. " Независимо, че акцията за скорост е завършила, контролът към момента продължава и той е всекидневен ", подсети началникът на Пътна полиция.

Рапчев разясни, че санкциите ще се връчват на място. Миналата година връчените на място от полицейските чиновници санкции са над 82 000.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР