Принц Уилям и принцеса Кейт демонстрират безпогрешни жестове на любов

...
Принц Уилям и принцеса Кейт демонстрират безпогрешни жестове на любов
Коментари Харесай

Жестът на принц Уилям към Кейт Мидълтън на голямо събитие показва колко много той я обича

Принц Уилям и принцеса Кейт показват безпогрешни жестове на обич един към различен на обществено място, съгласно специалист по езика на тялото.

Влюбената двойка участва на парада на Уелската армия по случай деня на Свети Давид за първи път като принц и принцеса на Уелс през март предходната година. По-късно същия ден те се завърнаха в родния си град Уиндзор, с цел да видят 1-ви батальон на уелската армия в казармата Combermere за парада в деня на Св. Давид.

И двамата изглеждаха в приповдигнато въодушевление и изглеждаше, че се любуват на новите си функции във връзка с Уелс. Но специалистът по езика на тялото Дарън Стантън също твърди, че двойката прави дребни, само че безпогрешни жестове на обич един към различен на обществено място, като че ли споделят „ Обичам те. “

Дарън сподели: „ Уилям и Кейт постоянно наподобяват комфортни в наличието един на различен По време на ранните стадии на брака си те изглеждаха много разединени, до момента в който участваха на обществени изяви като напълно нов детайл.

„ Оттогав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР