Делян Добрев разкри за какво може да са ползвали Киро

...
Делян Добрев разкри за какво може да са ползвали Киро
Коментари Харесай

Делян Добрев разкри за какво може да са ползвали Киро и Асен неофициалния кеш

Делян Добрев разкри защо може да са употребили Киро и Асен неофициалния кеш. Милионите „ всекидневен кеш “, за които се приказва в изплувалите нови записи с водачите на „ Промяната “, за купувате на депутати ли са послужили?
Този обоснован въпрос зададе Делян Добрев
в обществената мрежа. На въпросните записи Кирил Петков търси кеш, „ може формален, а може и всекидневен “, а Асен Василев изпуска репликата „ Ние неофициален кеш имаме “.

В отговор на записа от Политическа партия потвърдиха, че за изборите през 2023 не са съумели да съберат пари,
с цел да си финансираме акцията.
„ По мотив абсурда с КЕША на Политическа партия, не се разсъждава върху главния въпрос – За какво са им пари в брой (кеш) по време на избори? Рекламни материали, билбордове, реклама – всичко се заплаща по банков път въз основата на фактури. Нещо повече, всеки легален разход може
да се заплати по банка, а не в кеш.
Тоест кешът им е трябвал за противозаконни разноски, даже може да са неразрешени от закона. Аз се сещам единствено за едно – пазаруване на гласове “, разяснява Добрев в Мрежата.



И приложи следната калкулация: Колко гласа са 3,5 млн лв.? 3,5 млн / 50 лв. на глас = 70 000 гласа. Един народен представител се избира приблизително с 10 000 гласа, т.е. това са 7 депутата.
Има ли 7 депутата в ППДБ с купени гласове? “.
„ Какво мисля Демократична България за цялата тази история или като всички други кавги с Политическа партия ще са „ къщурка “? По схемата – щом са наши, може. Или „ не е значимо какво има на записа, а кой е записвал?! “. Съмнявам се този двоен критерий да се харесва на гласоподавателите на ДБ… “, приключва обявата на Добрев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР