Повече от 3000 души взеха участие в митинг и протестно

...
Повече от 3000 души взеха участие в митинг и протестно
Коментари Харесай

В Атина протестираха срещу въвеждането на лични карти с чип за геолокация

Повече от 3000 души взеха присъединяване в протест и протестно шествие в Атина. Демонстрациите бяха проведени от отричащите новите гръцки персонални карти, които ще бъдат издавани от 25 септември.

Някои от протестиращите бяха свещеници. Демонстрантите скандираха лозунги и националния химн, а също по този начин се молеха по време на шествието. Сред някои от участниците имаше консенсус, че новите персонални карти съдържат " чип " за геолокация, който нарушава персоналните им данни.

 
Личната карта е клеймо. Ние сме срещу печата на антихриста. Ние сме срещу системата на антихриста, срещу ограниченията на антихриста.
отец Фотиос

Новите гръцки персонални карти ще съдържат нормалната информация като имена адрес и растеж. Информацията за кръвната група, няма да е наложителна. Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис съобщи по време на съвещанието на кабинета, че новите персонални карти са част от обща европейска система за идентификация, която ще стане наложителна.

 
Тук няма да приказвам в детайли за подправените вести, които някои хора популяризират. Смятам, че те са доста малко малцинство в гръцкото общество. Личните карти не съдържат чипове, нито камери, нито микрофони, нито разнообразни други неща, които могат да се чуят. Нека жителите да не стават жертви на насмешки.
Кириакос Мицотакис- министър-председател на Гърция

Православният архиепископ Йероним е декларирал, че Светият синод на Църквата ще излезе със мнение по отношение на новите персонални карти след няколко дни и е посъветвал за " разсъдителност и здравомислие ". За идващия уикенд в гръцката столица Атина е плануван различен митинг против новите персонални карти.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР