Повече от 25 години конкурсът Биизнесдама на годината награждава успелите

...
Повече от 25 години конкурсът Биизнесдама на годината награждава успелите
Коментари Харесай

Бизнесдама на годината – елитът показа класа и стил

Повече от 25 години състезанието " Биизнесдама на годината " награждава съумелите дами на България. Той откроява достиженията им както в бизнеса, по този начин и съгласно отношението им към модата. Лорд Евгени Минчев коментира  дантелени, копринени и други безредици от това събитие.

Йотова - в черно, Русева - в синьо, Пецева - в кремаво  

Вицепрезидентът на Република България Йлияна Йотова театралничи с множеството дами стилна и на високо равнище. Тя бе подбрала черното, в което личаха отлични шивачески умения. Вляво от нея бизнесдамата Биляна Пецева блестеше в кремаво и дантела, с покоряваща прическа и държание. Нери Русева - почетна дама на състезанието, показа синьото като собствен избор за вечерта и получи доста похвали за това. Биляна Минева бе показала същинска храброст и излезе от строгия протокол с чудесна пъстра горна част и черна рокля под нея.
 
В синьо се откроиха Хътчинс и Михайлова Мая Хътчинс даде поръчка за една от най-стилните дами по време на състезанието. Бляскавата й рокля стигаше до земята, а на върха прическата събираше погледите на кавалери и противници. До нея Камелия Терзийска цъфтеше в черно, обогатено от дантела и шифон. Деликатните бижута и чантата допълваха портрета на тази заслужила бизнесдама. Одобрителни думи и за трите дами от Кралство Хармония - наградената за финанси и обезпечаване Дина Михайлова, сходно на Хътчинс, бе заложила на синьото. Юлия Забунова се задържа на аленото от няколко събития насам, само че постоянно с ловко прибавяне на причудливи детайли. Плътно вляво доктор Антония Бозукова бе объркана с Мис България поради своята типична коронка, младежко лъчение и хубост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР