Повече от 25 години едноименният конкурс награждава успелите жени на

...
Повече от 25 години едноименният конкурс награждава успелите жени на
Коментари Харесай

Бизнес дама на годината - елитът показа класа и стил

Повече от 25 години едноименният конкурс награждава съумелите дами на България. Той откроява достиженията им, както в бизнеса, по този начин и съгласно отношението им към модата. Лорд Евгени Минчев разяснява за вас дантелени, копринени и други безредици от това събитие.

Йотова в черно, Русева- в синьо, Пецева в кремаво

Вицепрезидентът на Република България Йлияна Йотова, театралничи с множеството дами стилна и на високо равнище. Тя бе подбрала черното, в което личаха отлични шивачески умения. Вляво от нея, бизнесдамата Биляна Пецева блестеше в кремаво и дантела, с покоряваща прическа и държание. Нери Русева- почетна дама на състезанието, показа синьото като собствен избор за вечерта и получи доста похвали за това. Биляна Минева бе показала същинска храброст и излезе от строгия протокол с чудесна пъстра горна част и черна рокля под нея.

В синьо се откроиха Хътчинс и Михайлова

Мая Хътчинс даде поръчка за една от най- стилните дами по време на състезанието. Бляскавата и рокля стигаше до земята а на върха прическата събираше погледите на кавалери и противници. До нея Камелия Терзийска цъфтеше в черно, обогатено от дантела и шифон. Деликатните бижута и чантата допълваха портрета на тази заслужила бизнесдама. Одобрителни думи и за трите дами от Кралство Хармония- наградената за финанси и обезпечаване Дина Михайлова, сходно на Хътчинс, бе заложила на синьото. Юлия Забунова се задържа на аленото от няколко събития насам, само че постоянно с ловко прибавяне на причудливи детайли. Плътно вляво, доктор Антония Бозукова бе бъркана с мис България, поради своята типична коронка, младежко лъчение и хубост.

DIMI блесна до Мустафа Чаушев

Две генерации звезди се подадоха ръка по време на гала-церемонията Бизнесдама на годината. Мустафа Чаушев- изцяло безукорен, в цветове подхождащи на именития му статус, беше мъж за образец във всяко отношение. Много надареният реализатор и продуцент Торино, направи смела поръчка да бъде видян, само че като че ли липсваше някакъв дребен подробност. Вероятно- Пашата, в случай че мога по този начин с усмивка да омекотя забележката. Великолепното младо дарование DIMI, блесна в алено и красива момичешка прическа. В момента тя плува в океана от безредици по новата си ария Mr. Playboy и е номинирана за премия в Певец на годината.

Пенкова и Живкова в черно. Подхожда им!

Носител на Гран при в състезанието стана Васка Пенкова. Мъжкото момиче на охранителния бизнес у нас, получи заслужени аплодисменти освен за премията само че и за дрехата си. В звук с избора на г- жа Йотова, Пенкова също беше в черно, въпреки двете явно да не са се наговаряли. Евгения Живкова, получила почетен приз за 30 години в бизнеса, също бе премерена и дипломатична в избора си на дреха. Като допускам, че е ушита под нейн надзор, си разрешавам да и направя комплимент. Катя Роуз съвсем единствена бе в бяло, което освен и подхождаше а и я открои многократно от тези, които не си разрешиха фешън разсипничество. Всички присъстващи си споделиха наздраве с бели и червени виновност от Tragata и завършиха вечерята с торти от Нико.

Зелено, черно и бродерия при Станислава!

От Берлин към София бе изпратено ласкаво фешън обръщение. Сред гостите- младата бизнес двойка Йоана Велева и Мартин Стаменов, демонстрираха усърдие и усет, постоянно неприложими при новото потомство. Истинска находка на светския и фешън небосвод, двамата бяха във фокуса на извънредно внимание. Йоанна подсети, че дребната черна рокля е към момента на мода, още от времето на немите филми. Стаменов даде образец на останалите господа, че папийонката  има място в дрешника на един благородник. Наградената за личен бизнес Станислава Миланова, беше от дамите с най-обсъждана дреха, към което и аз се причислявам позитивно. Съчетанието на изумруд, черно и бродерия от дълго време трябваше да е извадено на ярко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР