Повече от 200 британски депутати са подписали писмо с искане

...
Повече от 200 британски депутати са подписали писмо с искане
Коментари Харесай

Над 200 британски депутати искат от Тереза Мей да няма Брекзит без сделка

Повече от 200 английски депутати са подписали писмо с искане към държавното управление да изключи разновидността за реализиране на Брекзит без съглашение с Европейския съюз, до момента в който английският парламент навлиза в решителна седмица, започвайки диспути по отношение на съглашението на премиера Тереза Мей, оповестяват английските медии.

Депутати от ръководещата Консервативна партия и от опозиционните Лейбъристка, Либералдемократическа и Шотландска национална партия акцентират, че са разтревожени за резултата от Брекзит без договорка, изключително върху индустриалния бранш, в случай че съглашението не бъде утвърдено в Народното събрание и се стигне до нуждата Обединеното кралство да излезе от Европейски Съюз без договорка.

" Възраждането на производството и неговите вериги за доставки в тази страна, подкрепено от търсенето за експорт, доста усъвършенства живота на нашите гласоподаватели ", написа в писмото, като се добавя: " Основният пазар за този износ беше Европейският съюз. Възраждането на индустриалния бранш сътвори безчет работни места освен посредством директна претовареност, само че също по този начин и във веригата на доставки и спомагателните услуги. "

" Излизането от Европейски Съюз без съглашение ще аргументи ненужни стопански вреди ", предизвестява групата депутати.

" Търговията според изискванията на Световната комерсиална организация незабавно ще направи нашите производители по-малко конкурентоспособни и ще затруднят доста промишлеността да оправдае производството на артикули в Обединеното кралство за експорт ", прибавят те.

" Излизането без съглашение би направило продължаването на вложенията в производството във Англия същинско предизвикателство за международните компании, откакто имат фабрики на други места в Европа ", предизвестяват още депутатите.

Споразумението за излизане, реализирано сред държавното управление на Обединеното кралство и Европейски Съюз съвсем две години и половина след референдума през юни 2016 година, ще бъде гласувано на 15 януари след диспути в Народното събрание. Първоначално гласуването трябваше да се организира през декември, само че Тереза Мей го отсрочи поради очевидната липса на поддръжка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР