Повече от 2 милиона души във Флорида останаха без електричество,

...
Повече от 2 милиона души във Флорида останаха без електричество,
Коментари Харесай

Бедствие във Флорида: Ураган остави 2 млн. души без ток

Повече от 2 милиона души във Флорида останаха без електричество, откакто ураганът Иън доближи сушата и нанесе опустощителни вреди върху инфраструктурата и електропреносната система. Националният център по ураганите присъди категория 4 на бурята от пет степенната канара.

Длъжностните лица предизвестиха, че е допустимо да има нови спирания на електрозахранването заради съборени електропроводи, защото бурята и мощните ветрове минават през югозападната част на щата.

Те предизвестиха, че спиранията на електрозахранването ще продължат, до момента в който не стартират възстановителните интервенции, откакто ураганът Йен отмине.

Най-много спирания на електрозахранването са регистрирани по западното крайбрежие на щата в окръзите Сарасота, Лий, Шарлот и Колиър. Американските медии оповестяват, че енергийните компании са декларирали, че няма да възстановят електрозахранването, до момента в който ураганът не премине, което може да отнеме два дни.

Преди ураганът да връхлети, управляващите във Флорида приканиха 2,5 млн. души да се изтеглят, само че в този момент приканиха всички, които не са го създали, да останат по местата си, защото към този момент е станало прекомерно рисково да се придвижат.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР