Повдигнаха обвинение на испанец за убийството на съпругата му в

...
Повдигнаха обвинение на испанец за убийството на съпругата му в
Коментари Харесай

ХОРЪР: Испанец уби и разчлени съпругата си в Разград. Зарови останките й на различни места

Повдигнаха обвиняване на испанец за убийството на брачната половинка му в Разград, оповестиха от прокуратурата.

Убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убитата и с особена свирепост. Разследването е завършило и след осъществен превод на обвинителния акт на 23 януари досъдебното произвеждане е импортирано за разглеждане в Окръжен съд.

Обвиняемият и жертвата били съпрузи, като от брака си двамата имат три деца. Отношенията сред тях са били обтегнати – постоянно се карали, обвиненият оказвал и физическо принуждение над жертвата, за което тя се обръщала към управляващите в Испания за помощ.

През 2021 година потърпевшата се завърнала в града дружно с трите си деца. През лятото на същата година и обвиненият заживял дружно с тях. Вечерта на 10 декември 2021 година зародил фамилен скандал, след който съпрузите се разделили в разнообразни стаи в жилището.

Малко след среднощ той усетил, че брачната половинка му е станала и ѝ нанесъл мощен юмручен удар в главата. След като паднала, почнал да притиска лицето ѝ. Когато открил, че не диша, той решил да разчлени тялото, с цел да прикрие следите.

По-късно обвиненият заровил останките от тялото на жертвата на няколко места около пътя от Разград към село Стражец. След като се прибрал в жилището се заел да прикрие следите от осъщественото закононарушение.

На 13 декември 2021 година родителите на дамата уведомили органите на реда, че щерка им е в неопределеност. В хода на извършените оперативно-издирвателни дейности обвиненият признал за осъщественото и показал къде е заровил останките от тялото на дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР