Повдигат обвинение на бившата жена на Петьо Петров Любена Павлова

...
Повдигат обвинение на бившата жена на Петьо Петров Любена Павлова
Коментари Харесай

Втори опит: Повдигат обвинение на порно Любена заради Осемте джуджета

Повдигат обвиняване на някогашната жена на Петьо Петров Любена Павлова през днешния ден по проблема " Осемте джуджета ". Ако този път се яви, тя ще бъде упрекната за това, че взела монети, които не са нейни. Предният път, когато трябваше да получи обвиняването си, Павлова не се яви, като показа медицински лист, че е в болница.

Дилян Деянов, който е бил прокурор в несъществуващата към този момент Специализирана прокуратура, също получи обвиняване поради абсурда с монетите преди седмица. То е точно поради това, че ги предал на някогашната жена на Петьо Петров - Пепи Еврото, Любена Павлова през февруари 2020 г. За въпросните монети спорят татко и наследник Илия и Явор Златанови.

Скандалът “Осемте джуджета ” гръмна, откакто Илия Златанов разкри, че Пепи Еврото желал да вземе асансьорния му бизнес, а магистрати му помагали. Явор Златанов пък твърди, че монетите са конфискувани от неговите сейфове. Те са на стойност близо 4 млн. лв..

Сарафов упълномощил на екип от Софийската апелативна прокуратура да ревизира всички преписки и досъдебни производства, свързани с проблема “Осемте джуджета ”. Това станало на 4 юли. Те трябвало да изяснят и дали вярно на 5 май 2021 година Специализираната прокуратура е отказала да образува досъдебно произвеждане, в което да проверява обявеното от Илия и Явор Златанови.

Проверката на апелативните магистрати открила доста нарушавания на следователите и наблюдаващите прокурори по следствието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР