Потвърдиха присъдата на Алексей Навални за екстремизъм.Руският апелативен съд отхвърли

...
Потвърдиха присъдата на Алексей Навални за екстремизъм.Руският апелативен съд отхвърли
Коментари Харесай

Потвърдиха присъдата на Алексей Навални за екстремизъм

Потвърдиха присъдата на Алексей Навални за екстремизъм.Руският апелативен съд отхвърли причините на отбраната, обжалваща наказването. Това значи, че Навални ще бъде изпратен в затворническа колония с още по-тежки условия, съобщи Българска телеграфна агенция.

“Съдът прегледа жалбата на отбраната на Алексей Навални и Даниел Холодни и реши да остави решението на първата инстанция непроменено ”, се споделя в решението на съда, представено от ТАСС.

Времето, което Навални е прекарал в ареста, ще бъде зачетено като един ден за един ден

Журналисти бяха позволени единствено за оповестяването на решението. Навални взе участие в правосъдното съвещание посредством видеовръзка от наказателната колония.

            След решението на апелативния съд присъдата на Навални влиза в действие

Скоро той ще бъде изместен в колония със специфичен режим в сходство с решението на съда. Засега той се намира в колония със непоколебим режим в селището Мелехово.

                  Потвърдиха присъдата на Алексей Навални за екстремизъм

Московският градски съд призна опозиционния водач за отговорен във финансиране на екстремизъм, основаване на екстремистка общественост и приканване към екстремизъм посредством интернет.

Като се вземат поради предходните присъди и посредством отчасти сумиране на наказванията, той е наказан на 19 години отнемане от независимост в колония със специфичен режим. Освен това му е наложена санкция от 500 000 рубли и му се не разрешава да употребява интернет в продължение на 10 години.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР