Потрошен крак и болест на очите състаряват Слави Трифонов. Шоуменът

...
Потрошен крак и болест на очите състаряват Слави Трифонов. Шоуменът
Коментари Харесай

Счупен крак състари Слави Трифонов

Потрошен крайник и болест на очите състаряват Слави Трифонов. Шоуменът и водач на " ИТН " живее със мощни болки дълги години, откакто през 2009-а счупи доста неприятно крайници си при безразсъден случай по време на турне в Стара Загора. Тогава Слави се хлъзга на душ гел в банята и се потрошава на пода. Слави е със счупена тазобедрена става на левия крайник и едвам допълзява до врата на банята.

" Болката е извънредно неприятна при строшаване на тазобедрена става и не мога да допълзя, не мога да извикам, нито мога да стигна до телефоните - споделя Трифонов. - И което е още по-нелепо, съумях да се довлека до вратата в рамките примерно на петнадесет минути, отворих я. Бях заел целия хотел в Стара Загора и добре, че минаха някакви пичове от техническото обслужване и на единия му споделих: " Ела и ми помогни да си обуя някакви гащи. "

Нелепият случай трансформира тотално живота на Слави. Шоуменът претърпява първата си интервенция в Стара Загора, само че тя не е сполучлива. Следва дълъг интервал на рехабилитации и нови интервенции, които също не му оказват помощ изключително. Жестоките болки очевидно състаряват Слави и усмивката му последователно слиза от лицето му. Трифонов е навъсен в последните години, стартират да се появяват бръчки, сенки и лицето му тотално се трансформира. Две години преди счупването на ставата Слави е краткотрайно грохнал от друга болест. Шоуменът ненадейно изчезва от екран и всички стартират да се чудят какво се случва с него. В последна сметка самият Трифонов се появява пред феновете и споделя за казуса си. Оказва се, че Дългия има неврит на окото.

" Атрофира една част от нерва и по този начин аз в централната част на окото не виждам от този момент - споделя Слави. - С лявото око. При всичките тези години аз не виждам с едното око, което какво значение има? Мозъкът привиква и, общо взето, го компенсираш. Виждам малко в периферията, само че в централното не виждам. Т.е., в случай че си затворя едното око - дясното, с лявото не виждам в центъра, което ме прави некадърен да виждам. "

Оттогава Слави съвсем постоянно е със слънчеви очила, даже и когато води предаването си. Проблемите с очите се възобновяват от време на време, което кара Трифонов доста да внимава.

Преди началото на здравословните проблеми Слави води здравословен метод на живот и влиза в доста добра форма. По време на студентското предаване " Ку-ку " Трифонов носи дълга коса на опашка и е извънредно кокалест на фона на високия си растеж. Шоуменът стартира да оплешивява, обръсва се гола глава и стартира да тренира. По едно време Слави се бе преобърнал във фитнес фанатик с тегло към 115 кг. Дългия интензивно тренираше в залата и оформи много впечатляващи мускули.

Всичко това се трансформира с интервенциите на крайници, след които лекарите му не разрешават сходни натоварвания. Слави сменя ставата си, само че с цел да води пълностоен живот, е заставен да пие обезболяващи и да си бие инжекции.

" Измени ми се цялата конструкция на гръбнака и на таза и в този момент ме боли извънредно кръстът - признава Трифонов. - Ходя всеки ден на физиотерапия, единия ми крайник е малко по-къс от другия и, общо взето, от този момент не мога да се оправя поради тоя строшен крайник. Просто и сега болката е доста сериозна, продължава да ме боли всеки ден, само че аз не скърбя даже и за секунда, тъй като просто по този начин се е случило. Съдбата е такава от време на време - нещо се трансформира за секунда и човек би трябвало да се оправя с новите условия. "

През последните години Слави мъчно се придвижва и се поддържа с патерици. Понякога се постанова хора от екипа да го поддържат, с цел да може да стигне до работното си място. Болката ясно си проличава по лицето на 56-годишния някогашен водещ, който слезе от екрана и от сцената. На последните си концерти Слави бе заставен да пее седнал. За благополучие в последно време водачът на " ИТН " е по-добре със здравето. Трифонов към този момент се придвижва без непозната помощ и даже е захвърлил неизменимите патерици, с които куцукаше от години. Използва ги единствено в краен случай при потребност, написа България Днес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР