Потресаваща история за детегледачка като от холивудски филм. Майки от

...
Потресаваща история за детегледачка като от холивудски филм. Майки от
Коментари Харесай

Майки пропищяха от детегледачка! Лъже и краде от домовете им

Потресаваща история за детегледачка като от холивудски филм. Майки от София алармираха за жена, която предложила услугите си в група за детегледачи във Фейсбук. Анна Таскова, на междинна възраст, гледа деца против възнаграждение. Две майки обаче, се усъмняват в държанието ѝ и желаят да предупредят и други. Оказва се, че Анна е лъгала, а в следствие е крала пари.

В първия случай тя стартира да работи за Весела Бадикова. Гледа детето ѝ повече от година. Успяла да провокира състрадание с историите, които разкава. Семейството ѝ помога със средства, а единствено преди ден майката открива, че събраните от сина ѝ парички в касичка, са изчезнали. Детето икономисало към 400 лв..

„ Здравейте! Публикацията ми ще бъде дълга и е за да защищити други положителни и наивни хора като мен. От повече от година тази жена Анна Таскова гледа синьт ми, който е на 4г. През цялото това време ѝ е плащано правилно, съответно и даже допълнително, в сравнение с сме се разбрали. Последно беше вкщи през вчерашния ден, прецизирам, че външни хора с изключение на нея в дома ми не са влизали.. Детето ми си събира пари в касичка и имаше събрани към 400лв хартиени и други на стотинки. Днес с " наслада " открих, че в касичката са останали няколко банкноти по 5лв. Държа да уточня, че на въпросната " дама " синьт се самоуби през септември, поради което я третирах като близьк човек и сме и помагали неведнъж. Платихме погребението, а дружно с другари на момчето и събрахме пари за паметна плоча и да закупи гроба за безконечни времена общо - 1000 лева сме и дали. През интервала, в който е гледала детето ми непрекъснато ми е желала или пари напред или назаем. Все и спираха тока, телефона и други оправдания. Може за някой да е смешно, че се вързвам на такива неща, не е и проблемьт в парите, просто е грозно. Моля ви хора пазете се и внимавайте кого допускате в дома си, “ моли Весела.



При различен случай – този на Диляна Викторова, детегледачката излиза с нова версия. Отново, търсейки състрадание, Анна разказала, че синът ѝ е умрял в злополука, а не се е самоубил, както по-рано е станало ясно. Тя непрекъснато говорела за пари и по какъв начин има потребност от тях.

Ето какво показа Диляна:

„ Момичето, чийто е поста, не пожела анонимност и двете заставаме с лицата зад думите си.

Благодаря на интуицията си, че за следващ път не ме подведе. Имах " удоволствието " да поканя тази жена два пъти в дома си. Благодаря и на мъжа ми, че ми сподели първите няколко пъти да следя доста деликатно какви ги прави и да не я оставям доста, доста сама с детето.

Още на първото идване стартира да приказва, че синът й е аварирал, тъй като приятелката му, го била блъснала, до момента в който той кара и той изгубва ръководство над колата. Уау. Признавам сносно го описа, вързах се. От там нататък се стартира непрекъснато говорене за това, че тя към този момент няма наследник, че има потребност от пари и прочие. Още първия път, в който пристигна в нас за 3 часа (15.00-18.00) стартира да пита какво съм наготвила и дали не може ей по този начин да й ръся нещо, пък и самун също си изиска дамата.

Имали сме нарушител в дома, а като си помисля, какъв брой настояваше да излезе сама с две годишното ми дете, напряко изтръпнах.

Бъдете деликатни на кого поверявате децата си! “

Друга майка показа: " Въпросната госпожа ми се обади предходната година, когато търсих детегледачка за детето ми. Още по телефона ми направи неприятно усещане с някои мнения, а след това ми засипа вайбъра със фотоси на деца, които е гледала. Веднага се отхвърлих след фотосите да я поканвам у дома, т.к. доколкото знам е незаконно да се снимат и споделят фотоси на малолетни без позволение от родител. Слава Богу, че вътрешната ми вътрешен глас е проработила ".

" Същата жена гледаше болната ми майка, няма да изпадам в детайлности, единствено ще кажа че в послесния ден, в който я видяхме ѝ бяха дадени 1000 лева заради баналните аргументи (измислени персонални драми) и на майка ми ѝ липсват всички бижута (повечето не скъпи, с прочувствена стойност), кожено палто и куп неща... по-късно тя изчезна без диря. Чиста проба ОБИРДЖИЙКА и ИЗМАМНИЦА! АННА ТАСКОВА!, " разяснява друга опарена жена.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР