Потресаващ клип, засне момиченце от Бобовдол. Клипът съдържа брутални кадри

...
Потресаващ клип, засне момиченце от Бобовдол. Клипът съдържа брутални кадри
Коментари Харесай

Брутално насилие в Бобов дол! Дете засне клип как баща му пребива майка му, бабата го качи във Фейсбук

Потресаващ клип, снима момиченце от Бобовдол. Клипът съдържа брутални фрагменти на побой, от които се вижда по какъв начин бащата на детото пребива свиреп брачната половинка си. Видеото не е за хора със слаби нерви. Жената е удряна с като боксова круша в стената, пред очите на момиченцето. Вижда се по какъв начин извергът удря по главата и обсипва с канонада от песници пищящата жена, от чийто крясъци можеш да настръхнеш. Детето, снимало от самото начало потърсило помощ, изпращайки клипа на баба си Спаска Цветкова.

Ужасената Цветкова качила клипа в групата " Забелязано в Бобовдол ", търсейки поддръжка и за да се даде публичност, с цел да не бъде потулен казусът. Насилникът е избягал и досега няма информация къде е той. Видеото провокира стотици мнения.

Сред тях има и такива, които осъждат Цветкова, че е качила бруталния клип във Facebook, с цел да излага фамилията на щерка си. Други са втрещени от видяното и молят органите на реда да вземат незабавни ограничения против побойника, до момента в който не е станало късно. Най-страшното е, че действието се развива пред очите на детето и сигурно ще нанесе страшна контузия върху душeвността му. Ето част от мненията под видеото:
Весела Кръстева
Кой снима клипа???
Домашното принуждение остава отпечатък в съзнанието и в здравето на децата за цялостен живот. Ще бъдат сезирани способените институции!

Весела Кръстева снима Габи

Albena Cani
Добре бе що го качвате в фб то това не е за първи път и бобовдолци го знаете, само че единствено ги излагате обществено
1 дни

Кой снима? По дяволите, вместо да прави клип, да спре това животно.

Човека дето снима за какво не предприеме други ограничения вместо да го качва в фейсбук с мисъл за цирк и развлечение ли го прави или за помощ не мога да схвана??!!

Това истина ли е

На щерка ми брачна половинка Найден Найденов

Спаске, избави щерка си от този мъж-изрод! Кучето се уплаши и избяга!

Ужас тия гущерите нямат боязън от нищо техен родственик обезобрази Бени в този момент и жена си отново са рода

Боже мой... Съд, потърсете съответни ограничения, осъдете го това безличие...
о
Петя Шаримирадж
Ми, вместо във фейса, пратете клипа на горещата линия за домашно принуждение! Това е живо безчинство!

Не си намерил черква на която да се кръстиш. МОЛЯ да се вземат в ръце неотложно органите на реда. Как може това да е мъж и по този начин да бие Жената. Не е е мъж, а един низък комплексар, още по-лошо е пред детето, тъй като това ще и остане за цялостен живот. Изрод низък замърсен. Дано те вкарат в пандиза ", пишат част от потребителите на обществената мрежа.

Struma. com няма да разгласява въпросния клип , който съдържа брутални фрагменти на принуждение, само че считаме, че видяното е повече от ужасяващо и насилникът би трябвало да бъде наказан за опит за ликвидиране. Органите на реда са задължени да вземат съответни ограничения и изправят изверга пред съда, с цел да понесе отговорността си. Жените би трябвало да въстанат в символ на взаимност, в случай че побойникът не влезе там, където му е мястото.

Трябва незабавна реакция през днешния ден, тъй като на следващия ден може да е късно за жертвата на принуждение. И този път обществото, което стана очевидец на това закононарушение, ще би трябвало да носи бремето на гузната си съвест, че не сме работили както би трябвало против сходен акт. Очакваме реакция на полицията в Бобовдол. Случаят е емблематичен за това, което претърпяват стотици дами, жертва на принуждение, и които се усещат незащитени и сами...
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР