Потребителят във Фейсбук Николай Николов публикува видео в профила си

...
Потребителят във Фейсбук Николай Николов публикува видео в профила си
Коментари Харесай

Мъж има отрицателна проба за COVID-19, според РЗИ обаче той е заразен

Потребителят във Facebook Николай Николов разгласява видео в профила си в обществената мрежа, с цел да показа за един, меко казано, неуместен случай около "заразяването " му с ковид.

По думите на мъжа контрольор от РЗИ му се обадил по телефона, с цел да му заяви, че е възпален с новия ковид, защото е участвал на мероприятие, където двама души са дали позитивни резултати за COVID-19.

Заради това той е заставен да съблюдава 14-дневна карантина. Той също по този начин бива осведомен, че ще му бъде изработен още един тест, който да удостовери резултата от първия. По думите на Николай Николов обаче никой от РЗИ не отива при него. За сметка на това от столичното 6-о РПУ са ревизирали дали съблюдава наложената му изолираност.

158 са новите случаи на ковид у нас, а жертвите са 7

Никой не може да ми върне изгубените дни, в които съм стоял като пандизчия у дома, никой не може да възвърне нервите на фамилията ми, на околните ми и на приятелите ми, които се притесняваха непрекъснато и никой не може да ми каже дали домашната ми изолираност ще бъде отстранена. Отказвам обаче да бъда употребен като част от статистиката „ болни/заразени с COVID-19 “ и някой да получава облаги от страха на хората!, безапелационен е той и се закани, че ще търси правата си по правосъден път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР