Потребителка с прякор anabanana5820 сподели своята съкрушителна, но поучителна история

...
Потребителка с прякор anabanana5820 сподели своята съкрушителна, но поучителна история
Коментари Харесай

Жена хвана съпруга си в изневяра с помощта на TikTok

Потребителка с прякор anabanana5820 показа своята съкрушителна, само че поучителна история в Tiktok. Младата жена описа, че няколко месеца е водила един и същи спор със брачна половинка си, подозирайки го в невярност. Но мъжът интензивно се опитвал да убеди жена си, че всичко е единствено в нейната глава.

Но скоро момичето инцидентно заловило измамника по средата на действието. Ана отпътувала на командировка и когато пристигнала в Мисисипи, Съединени американски щати, решила да си изтегли приложението на TikTok, водена от интуицията си. Първото видео, което се появило във фийда ѝ, било от същото момиче, от което ревнувала брачна половинка си. На фрагментите тя видяла, че колата на съперничката е паркирана пред дома ѝ - брачният партньор и любовницата му прекарали празничен уикенд дружно, до момента в който брачната половинка е на работно пътешестване.

" Момичета, постоянно се вслушвайте в интуицията си. С моя скоро някогашен брачен партньор няколко месеца се карахме за едно и също момиче. И всякога той споделяше: " Ти си луда, ти даже не разбираш защо приказваш. " И това е нейната кола, паркирана пред къщата ми... довечера " написа anabanana5820 и предизвиква дамите да имат вяра в себе си.
@anabanana5820
##greenscreen trust
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР