Потребителите на Samsung се събудиха навреме днес... Емил Василев 19:14

...
Потребителите на Samsung се събудиха навреме днес... Емил Василев 19:14
Коментари Харесай

Samsung се подигра на Apple, след слуховете за бъгове с алармата в iPhone

Потребителите на Samsung се разсъниха в точния момент през днешния ден...

Емил Василев 19:14 | 03.05.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 10:24 | 02.05.2024

Илън Мъск още веднъж сигнализира: „ Ако раждаемостта продължи да понижава, човешката цивилизация просто ще изчезне “

IT НовиниДаниел Десподов - 16:17 | 02.05.2024

Неочаквано изобретение – ракът поражда даже без клетъчна разновидност

IT НовиниДаниел Десподов - 8:57 | 30.04.2024

Ексклузивно: До 2030 година Съединени американски щати и всички страни от Г-7 изцяло ще се откажат от потреблението на въглища

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Технологичните колоси имат доста дълга история на обществени насмешки със своите противници. Samsung изключително обича да акцентира минусите на Apple, и макар че от известно време не сме виждали корейската компания да се подиграва с американския си сътрудник, това не значи, че подигравките са спрели.

Samsung побърза да се присмее на Apple след известията по-рано тази седмица от консуматори на iPhone, които се оплакват, че алармите на смарт телефоните им не сработват.

Днес в обществените мрежи се появиха голям брой известия от хора, които настояват, че са пропуснали задължения заради нередовност на алармата на iPhone. Apple показа, че е наясно с казуса, и че работи по отстраняването му. Смята се, че казусът е обвързван с въведената в iOS 17 функционалност за „ отчитане на вниманието “, която понижава силата на звука на алармите, в случай че записва, че потребителят гледа непосредствено към устройството.

Изглежда, че нещо предизвиква погрешно действие на функционалността за внимание, като е допустимо тя да записва лице, което не е там и да понижа силата на звука на алармата. Потребителите са открили, че казусът с алармата може да бъде решен, като деактивират функционалността посредством „ Настройки -> Face ID и ключова дума “, след което превключат превключвателя на „ Функции, отчитащи вниманието “.

Samsung UK бързо се включи в тематиката. Нейният акаунт в Instagram изпрати обява, в която означи:

„ Бъдете сигурни, че нашите аларми съдебна експертиза ИЗКЛЮЧВАТ “ над мемето с дакел, свирещ на пиано с шапка, известно още като куче-синтезатор и куче-клавиатура. Постът включва и известие, което гласи: „ Потребителите на Samsung се разсъниха в точния момент през днешния ден. “

A post shared by Samsung UK (@samsunguk)

Samsung от дълго време се подиграва с Apple. През 2017 година имаше реклама, осмиваща iPhone Х, която включваше отпратка към към момента противоречивия разрез. Имаше и такава за Galaxy S3 отпреди няколко години, както и цяла серия реклами, ориентирани към камерите на iPhone 12 Pro Max. Гугъл също се включи в играта със серия реклами, осмиващи iPhone през предходната година.

Миналия месец Samsung имаше какво да чества, защото изпревари Apple и се трансформира в най-големия снабдител на смарт телефони в света въз основа на доставките, заемайки 22,5% пазарен дял за първото тримесечие, до момента в който Apple имаше 20,7%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР