Потребителите на LG Electronics (LG) са в сигурни ръце, когато

...
Потребителите на LG Electronics (LG) са в сигурни ръце, когато
Коментари Харесай

LG WebOS 23 или как технологичната компания успява да даде решение за всяка нужда на потребителите си

Потребителите на LG Electronics (LG) са в сигурни ръце, когато става въпрос за занимания вкъщи и новаторски решения за персонализирани потребителски преживявания. LG WebOS 23 предлага завладяващо странствуване в бъдещето на интелигентните TV развлечения с безпроблемното съчетаване на нововъведения и улеснение. Седнали сте на обичаното си място, с отдалечено в ръка, потребителите могат да се потопят в свят, в който тв приемникът не е просто екран, а портал към безконечен избор от благоприятни условия.

С WebOS 23 грижата за потребителя стартира още с първите стъпки. С извънредно лесна апаратура и опция за връзка с LG ThinQ на смарт телефон, инсталирането на тв приемника се трансформира в синхронизирано решение, което се стреми да улесни всекидневието на потребителя, свързвайки всички уреди в дома елементарно и бързо, на клик разстояние.

Новата версия на WebOS 23 има и няколко нови добавки към потребните функционалности, една от които е и Quick Cards - функционалност, която интуитивно провежда работата на потребителите с техния тв приемник. Quick Cards се намира в долната половина на екрана и се употребява за групиране на избрани функционалности на операционната система, правейки ги извънредно елементарно откриваеми. Приложението им може да се съпостави с папки, в които са групирани най-важните функционалности, а за оптимално облекчение потребителите могат да персонализират подредбата на картите, тъй че да нареждат най-важните за тях най-отпред. Картите включват Most Recent Resource (единствената с закрепено място на екрана), Home Office Applications (за всички, които желаят да употребяват екрана на тв приемника за работа), Games (предложения за няколко приложения за игри: Geforce Now, Utomik, Blacknut, както и YouTube и Twitch), Music (бърза връзка към Bluetooth и медийния плейър, Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer и Tidal), Home Hub (за всички IoT устройства - съдържа таблото за ръководство Home Dashboard, което свързва потребителите с всички свързани устройства), и Sports (Sports Alert с опция за избор сред всички типове интернационалните състезания).

Най-новият запас държи потребителите в течение на най-новото наличие, а приложенията за домакински офис трансформират тв приемника в център за повишение на продуктивността.

Интегрирането на спортни известия посредством Sport Alerts е още една функционалност, резултат от опита и познаването на птребителите, които LG натрупа през годините. Безпроблемното навигиране сред международните надпревари е фантазията на всеки фен на спорта, а качеството на картината, което идва с LG тв приемниците, единствено способства за оптималното потребителско преживяване, където притежателите на LG Smart TV не просто гледат спорт, а вземат участие в действието.

Но това не е всичко. Благодарение на режим Always Ready, LG тв приемникът може да се трансформира още в часовник, художествена изложба или да работи интензивно за повишение на настроението, трансформирайки всекидневната в кинематографична сцена. А когато не се употребява, той може да се трансформира в представител за смарт телефона, играейки ролята на аудио решение.

LG WebOS 23 не е просто платформа за смарт тв приемници, а симфония от функционалности, хармонично съчетани в технология и развлечение - същинско въплъщение на обновената в средата на 2023 визия на LG - „ Sync to You, Open to All ". Тя въплъщава нестихващата отдаденост на компанията към смяната на потребителското преживяване към неповторимите желания и метод на живот на всеки от клиентите си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР