Потопете се в страстна приказка за музика, любов и предателство.

...
Потопете се в страстна приказка за музика, любов и предателство.
Коментари Харесай

Време за четене: Може би някой ден

Потопете се в буйна приказка за музика, обич и изменничество.

Сидни живее в розов балон – тя е прилежна студентка, с непрекъсната работа, съквартирантка е на най-хубавата си другарка и има страховит другар, а музиката, идваща от балкона против нейния, бързо се трансформира в саундтрака на живота ѝ.
 image2_16x9.png Защото слънцето е на всички места, освен на плажа през лятото На фокус
Но когато Сидни открива, че приятелят ѝ ѝ изневерява, балонът се пуква.

Ридж, мистериозният и прелъстителен музикант, оказва помощ на Сидни да продължи напред. Двамата дружно стартират да пишат текстове на песни и за известно време сякаш неприятното остава в предишното.

Но да загърби всичко, се оказва по-трудно, в сравнение с Сидни е очаквала. Тя може единствено да се надява, че може би някой ден…

„ Хувър е един от най-свежите гласове в сантименталната литература, а „ Може би някой ден “ предлага същинска страст, незабравими характери и точната доза чувствено напрежение. “ – Къркъс Ривюс

За създателя:

Колийн Хувър разгласява първия си разказ през 2012 година От тогава всичките ѝ творби оглавяват класациите на „ Ню Йорк Таймс “ и се трансформират в интернационалните бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три следващи години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за разказ на годината в Goodreads Choice Awards (категория „ Романтика “).

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР