Потенциално катастрофален ураган се приближава към Мексико, предаде Франс прес,

...
Потенциално катастрофален ураган се приближава към Мексико, предаде Франс прес,
Коментари Харесай

Ураган приближава Мексико с 260 км/ч

Потенциално пагубен вихър се доближава към Мексико, съобщи Франс прес, като се базира на американския Национален център за ураганите.

Ураганът е от пета степен по скалата " Сафир-Симпсън " за мощ на ураганите. Той ще резервира тази мощ и при връхлитането на сушата, предвиждат експертите. Очаква се да аргументи пагубни вреди.
 Снимка АП/БТА

Стихията се намира в този момент на 90 километра югозападно от Акапулко. Ураганът е наименуван " Отис " и скоростта на поривите на ветровете му е от 260 километра в час.
 Снимка АП/БТА

Местното население бе призовано от президента на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор да се подслони тук-там, които са надалеч от реки и други водоеми и да бъде внимателно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР