Супер богат дарител от торите, който отговаря за портфолиото от

...
Супер богат дарител от торите, който отговаря за портфолиото от
Коментари Харесай

Имотният гуру на торите удари с данъчна сметка от 4,5 милиона британски лири за сграда с прякор „Десетте етажа на курвите“

Супер богат донор от торите, който дава отговор за портфолиото от парцели на партията, беше ударен с данъчна сметка от 4,5 милиона английски лири за неплатен Данък добавена стойност върху жилищен блок, за който се твърди, че се употребява от проститутки и техни клиенти.

HMRC постанови, че компанията на доктор Кристофър Моран, която има лондонския блок - по-рано именуван „ Десетте етажа на курвите “ - не е начислила Данък добавена стойност на краткосрочни жители на стотици жилища, в това число секс служащи и техните сводници.

Адвокатите на доктор Моран споделиха, че обвиняванията за конвой са „ гротескно пресилване “ и неговата компания за парцели, която има и ръководи Chelsea Cloisters, е приела „ политика на нулева приемливост ” към проституцията. Той е шеф на подразделението за благосъстоятелност на Консервативната партия C&UCO Properties Limited от 2006 година, макар че в последна сметка се управлява от министър-председателя Риши Сунак.

Разследване от 2018 година открива повече от 100 проституиращи, регист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР