Кралица Камила беше посрещната възторжено в лондонско училище - на

...
Кралица Камила беше посрещната възторжено в лондонско училище - на
Коментари Харесай

Кралица Камила грее с ученици на по-малко от миля от събитието Invictus на принц Хари

Кралица Камила беше посрещната възторжено в лондонско учебно заведение - на по-малко от миля от мястото, където принц Хари участва през днешния ден на събитие Invictus Games.

Съпругата на краля посети началното учебно заведение Moreland в Ислингтън, където имаше достойнството да открие публично Коронационната библиотека в ролята си на патрон на Националния концерн за просветеност. Това стана, когато Хари участва на събитие в Armory House в източната част на столицата и беше доказано, че той няма да се срещне с татко си, монарха, по време на късото си посещаване в Обединеното кралство.

При идването си в през днешния ден в учебно заведение Камила поздрави тези, които бяха излезли да я видят, като се ръкуваше и галеше кучета. След това тя взе участие в интерактивно описване на истории и чу какви книги четат децата в учебното заведение. След формалното разкриване на библиотеката тя се реалокира в учебния двор, където беше изпълнена със серенада от учебния хор и беше изпратена от дребни деца, развяващи флагове на Съюза.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР