Потърпевш след обир търси съдействие в социалните мрежи за установяването

...
Потърпевш след обир търси съдействие в социалните мрежи за установяването
Коментари Харесай

Крадец обра две къщи за минути! Предлагат награда за залавянето му

Потърпевш след грабеж търси подпомагане в обществените мрежи за установяването на причинителя. До ексцентричната мярка, обраният прибягва, откакто 2 дни по-рано още веднъж е бил жертва на нападения.

Последователно са обрани две от къщите на една и съща улица. Камерите на първата от тях са съумели да запечатат лицето на крадеца.

2:50 минути – толкоз трябват на крадеца да задигне кутия с бижута и да излезе. Задейства и СОТ. Докато охранителите оглеждат разрушената къща, взломаджията минава от другата страна на улицата.

" Идва да се скрие в нашия двор. Очевидно, следите водят към това и нахлува и в моя дом. 

Минал е през пътеката. Стигнал е до края на двора и оттова се е качил на моя балкон.Бръкнал е. Отворил е и е взел, каквото му би трябвало ", сподели Ивайло Стоименов.

Задига бързо оборотна стока – преносим компютър, сбирка от бутилките с вино и няколко по-дребни неща: парфюми, касичка с монети.

" Става въпрос за сред 8-10 бутилки. Доста са редки, от остарели реколти, които не знам дали ще мога да възстановя сега ", сподели пострадалият.

Стойността на отмъкнатото е сред 1000 лева и 2000 лева " Изхвърлил е колелото през прозореца и с двете раници, със отмъкнатото, си е тръгнал с велосипеда ", показа жертвата на обира.

За да помогне на полицията, Ивайло предлага премия в обществените мрежи.  " Вече стартирам да получавам разнообразни информации по " Facebook ". Някои считат, че са го виждали някъде. В последна сметка, София не е чак толкоз огромна. Мисля, че елементарно може да бъде разпознат ", сподели още Ивайло.

Какъв е размерът на премията, Ивайло към този момент не желае да огласява, оповестява бТВ. По случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР