Поственият под номер 3 в основната схема Григор Димитров ще

...
Поственият под номер 3 в основната схема Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Ето кой е първият съперник на Григор Димитров в Мелбърн

Поственият под номер 3 в главната скица Григор Димитров ще играе против квалификанта Денис Новак (Австрия) в първия кръг на Откритото състезание на Австралия по тенис, което стартира тази нощ.

24-годишният Новак е 224-и в международната класация и няма извоювани трофеи досега в кариерата си. Двамата не са се срещали до момента в мач от шампионатите на АТP.

При победа на старта Димитров ще срещне във втория кръг спечелилия от мача сред квалификантите Елиас Имер (Швеция) и Макензи Макдоналд (САЩ).

Двубоят сред номер 3 в схемата Димитров и Новак ще се играе в понеделник сутринта българско време и е трети на централния корт " Род Лейвър Арина " в Мелбърн.

Програмата на този корт стартира с два мача при дамите. Първият е сред шампионката от " Ролан Гарос " Альона Остапенко (Латвия) и италианската ветеранка Франческа Скиавоне. След тях една против друга ще се изправят финалистката от 2017 година Винъс Уилямс (САЩ) и Белинда Бенчич (Швейцария).

Вечерната сесия ще стартира с мача на лидера в международната класация Рафаел Надал (Испания) и Виктор Естрея Бургос (Доминиканска република).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР