Пострадалото дете при катастрофата на АМ Тракия“ веднага е закарано

...
Пострадалото дете при катастрофата на АМ Тракия“ веднага е закарано
Коментари Харесай

Детето от катастрофата на „Тракия“ е вкарано веднага в операционната – състоянието му е тежко

Пострадалото дете при злополуката на Автомагистрала „ Тракия “ незабавно е закарано в „ Пирогов “ и е в тежко положение - незабавно е влезнало в интервенция. Това сподели на брифинг доктор Георги Гелев, шеф на Центъра за незабавна здравна помощ – София, представен от " Фокус ".

 
Д-р Гелев изясни, че откакто се е случила тази злополука, на прилежащото платно е аварирал и бус. „ Шофьорът е видял злополуката, отвлякъл си е вниманието и е аварирал и той. Последният наш екип стопира, взима и потърпевшия водач, тъй че той е 22-рият, който ние сме хоспитализирали “, сподели още той и изясни, че дружно със водача на обърналия се рейс са откарани в „ Софиямед “.
 
„ Аз работя от 24 години в „ Бърза помощ “ и петък постоянно е бил най-трудният ден. Дали тъй като е петък 13-и или е просто съвпадане, само че се случи нещо, което нас ни потресе. Свършихме си работата по най-правилния метод. Страданието за потърпевшите ще остане, тъгата за околните ще е вечно, само че въпреки всичко има и такива събития в живота “, сподели още доктор Гелев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР