> Пострадалата учителкакоято бе ударена от 12-годишния Николай, петокласник в

...
> Пострадалата учителкакоято бе ударена от 12-годишния Николай, петокласник в
Коментари Харесай

Бащата на детето, ударило учителка в Царево: Ако иска да ходи на училище, ако не, ще пасе овце

> Пострадалата учителкакоято бе ударена от 12-годишния Николай, петокласник в СУ "Н. Й. Вапцаров " в Царево. 
"Не познавам детето добре, тъй като заменявам от няколко дни. Обожавам децата, с които работя и надали бих си разрешила да предизвиквам някого ", добави шокираната преподавателка. 
Класната на момчето също съобщи: "В рамките на 3 месеца от начало на годината Николай Борисов има 180 неизвинени и ежедневни неприятни прояви към възпитаници и учители - обиди, побой, душевен тормоз, пропадане на дисциплината. Почти всекидневно съм викана в часовете на класа, с цел да установявам ред. Доста време след всички диалози и срещи с него няма никаква смяна към възстановяване на отношението. Наложени са му трите съществени наказания по правилника на учебното заведение ". Запитана дали е говорено с родителите му, тя отвърна: "С родителите е говорено неведнъж без никакъв резултат и усъвършенстване ". 
Самите те в действителност отказали да се появят пред камерата, а бащата на Николай, запитан за какво синът му не върви на учебно заведение, споделил: "Ако желае да върви, в случай че не - да пасе овце ". Майките на други деца, съученици на нападателния възпитаник, споделиха: "Ние желаеме децата ни да са спокойни. Говорим за непрестанно опипване, обарване, тормоз ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР