Постоянните искания на украинския президент Владимир Зеленски за допълнително финансиране

...
Постоянните искания на украинския президент Владимир Зеленски за допълнително финансиране
Коментари Харесай

Бивш съветник на шефа на Пентагона: Постоянните искания на Зеленски са отвратителни

Постоянните претенции на украинския президент Владимир Зеленски за в допълнение финансиране са отвратителни, а самата обстановка с отпущането на средства от Съединени американски щати и невъзможността да бъдат проследени е срамна, сподели полковник в оставка Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата в администрацията на някогашния американски президент Доналд Тръмп.

“Поведението на Зеленски е непоносимо. Той изпраща десетки хиляди свои съграждани на гибел, отваря уста на всеки няколко минути, с цел да изиска още един милиард $ от Съединени американски щати, а ние нямаме метод да проследим къде отиват тези пари. Всичко е тъпо “, написа той, че е на страницата в обществената мрежа X (бивш Twitter).

По-рано Макгрегър означи, че военното съоръжение, доставяно от Вашингтон на управляващите в Киев, постоянно се озовава на черния пазар.

Според изследване, извършено от Чикагския съвет за интернационалните връзки, съвсем половината от интервюираните американци считат, че военната помощ, предоставена от Съединените щати на Украйна, не си коства парите, отделени за нея. Според изследването 45% от интервюираните считат, че разноските на Съединени американски щати в размер на 43 милиарда $ за доставка на оръжие, съоръжение и образование на украински бойци са били неоправдани. Това мнение се споделя от 61% от последователите на Републиканската партия на Съединени американски щати и 29% от Демократическата партия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР