Постигането на вашите романтични нужди ще бъде затруднено в известен

...
Постигането на вашите романтични нужди ще бъде затруднено в известен
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Постигането на вашите сантиментални потребности ще бъде затруднено в прочут смисъл. Ако сте решили да създадете солидна основа с колегата си, ще може да преодолеете пречките. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий е назадничав във вашия знак. Това значи че би трябвало да внимавате с думите, които казвате, с цел да не съжалявате на по-късен стадий. Ще ви бъде елементарно да изразите вашите мисли, все пак ще разчитате единствено на половинката ви за разрешаването на някакви проблеми. Не забравяйте, че в любовта би трябвало да бъдат двама.

Телец

С обичания човек ще гледате в разнообразни направления по редица въпроси и това може да предизвика разногласия посред ви. Ако пътищата ви се разделят няма по какъв начин да бъдете близо един до различен. Помислете кое е по-важно за вас, да излезете прави от разногласието или да бъдете щастливо влюбени.

За благополучие, в петък Венера и Сатурн ще бъдат в съвършен ъгъл един към различен, което ще ви помогне да изгладите недоразуменията във любовния ви живот. Ангажираността към вашите връзки ще завоюва в края на краищата.

Близнаци

Съвместните финанси може да са източник на разногласия сред вас и колегата ви тази седмица. Двамата освен че няма да сте съгласни по какъв начин да харчите парите си, само че може да останете и разочаровани от това, че в последно време финансите оказват някаква тежест във взаимоотношенията ви. Помислете по какъв начин да разрешите това неразбирателство.

Ако сте необвързани е допустимо да копнеете за някого, който не може да имате. Вероятно се самозалъгвате, че това е една необикновена обич. Тази седмица може да чуете нещо напълно друго.

Рак

Взаимоотношенията ви с обичания човек може би не вървят в посоката, в която желаете. Пред вас има някакви трудности, които или ще преминете дружно, или ще ви накарат да се почувствате изтощени и даже е допустимо да желаете да прекъснете връзката си. За необвързаните Раци, звездите демонстрират че ги чака нова сантиментална опция. Бъдете отворени за нови познанства.

Лъв

Любимият човек ще бъде вашата опора за триумф в кариерата. Възможно е да ви срещне с авторитетни персони или да ви стимулира да следвате професионалните си упоритости. Ако имате някакви проблеми с сътрудниците си или се натъкнете на компликации, споделете с половинката си. Необвързаните може да срещнат забавна персона, с която да се окаже, че имат доста общи ползи.

Дева

Девите ще получат скъпи уроци свързани с любовта. Знаете че в една връзка няма да бъде постоянно елементарно и ще би трябвало да давате повече от себе си, даже да следвате събитията, а не да търсите бърза романтика. Но вие сте подготвени на самообладание, а то ще ви възнагради.

Везни

Подкрепата на колегата ще ви помогне да преживеете сложна фамилна обстановка, обвързвана с родственик.

Въпреки че ще желаете да бъдете опора на фамилията си, внимавайте със напрежението и отношението към обичания човек. Всъщност той или тя ще ви подсети какъв брой са мощни страстите, които изпитва към вас и каква опора ви е в живота.

Скорпион

Венера продължава да оказва въздействие на вашия партньорски бранш. Темата за връзките ще доминира тази седмица в живота на Скорпионите.

Ще има нещо значимо, което ще ви се желае да споделите с половинката ви. Хубавото е, че гледате в една посока и двамата ще желаете да извършите всичко допустимо да продължите да запазвате сигурността във вашата връзка. Тази седмица несъмнено ще се почувствате признателни за това, което имате в живота си.

Стрелец

Необвързаните представители на зодията ще се лутат в непродуктивни мисли за моделите на любовта си в предишното. Не се връщайте към мемоари, които са ви наранили. Ако го вършиме с цел да сверите часовника си, дали не допускате същите неточности, добре. Но в случай че има някой от предишното, който се пробва да ви изкуши, нещата надали ще бъдат по-различни сред вас този път.

Козирог

Вашите сантиментални вероятности не престават да наподобяват добре, с помощта на Венера, която се движи през вашия любовен бранш. Планетата на любовта ще бъде в добра позиция и към Сатурн – планетата на стабилността и ангажираността.

Ако сте необвързани е допустимо да срещнете забавна персона, с която да се чувствате удобно и несъмнено. Ще имате чувството, че се познавате отдавна. Тези от вас, които скоро са почнали връзка, може да се радват на естетика.

Водолей

Водолеите ще бъдат изправени пред алтернатива в любовта и ще се нуждаят от съвета на непосредствен човек. Друга опция е, че вие и вашият сътрудник към този момент живеете дружно и ще извършите известни корекции. Не бива да се притеснявате, проектите ви ще се наредят.

Риби

Любовният живот на Рибите може да бъде заплашен от техен непосредствен другар. Важно е да поставите граници, в които да определите до каква степен вашите другари могат да се месят в персоналния ви живот. Бъдете ясни към него/нея, в случай че желаете да запазите връзката си./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР