постепенно започва да стабилизира представянето си с новия старши треньор

...
постепенно започва да стабилизира представянето си с новия старши треньор
Коментари Харесай

"Горди от загубата": Барса с глупаво твърдение след отпадането от Реал

последователно стартира да стабилизира представянето си с новия старши треньор Шави и да демонстрира по-добра игра. Най-пресният и сладкодумен образец бе на полуфинала за Суперкупата на Испания против кръвния противник Реал Мадрид.
Двата тима сътвориха зрелищно голово шоу с продължения и четири гола в постоянното време (+ още един в продълженията), макар че на хартия Реал бе огромният любимец и отборът във форма - водачът в испанската Ла Лига.
При малко по-добро стичане на събитията - каталунците можеха да завоюват и да се класират за финала на Суперкупата. Привържениците на тима също останаха доста удовлетворени от това, което видяха. Те обаче се възмутиха от друга постъпка на клуба - след мача.
" Горди и в загубата " - по този начин формалният канал на Барселона озаглави видеото с основните моменти от мача против Реал Мадрид. Това не се хареса на почитателите, защото макар положителната игра на отбора, тим от подобен диаметър в никакъв случай не би трябвало да прави такива изявления.
Още повече, че провалянето идва против кръвния противник Реал Мадрид. Някои в обществените мрежи бяха много крайни в реакциите си и насочиха думи като... " този клуб е приключен ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР