Поставеният под номер 6 в основната схема Диего Шварцман и

...
Поставеният под номер 6 в основната схема Диего Шварцман и
Коментари Харесай

Стив Джонсън и Диего Шварцман отпаднаха на старта в Бризбън

Поставеният под номер 6 в главната скица Диего Шварцман и американецът Стив Джонсън отпаднаха в първия кръг на шампионата на твърда настилка в Бризбън с награден фонд от 468 910 $. Шварцман отстъпи пред украинеца Александър Дългополов с 4:6, 6:7(3), до момента в който Джонсън загуби от участващия с " уайлд кард " представител на домакините от Австралия Алекс де Минор с 6:7(7), 4:6.

Двубоят сред Шварцман и Дългополов мина при огромно предимство на украинеца, който пласира 29 печеливши удара против едвам 6 за противника си. Въпреки това Дългополов не стигна елементарно до успеха, като във втория сет трябваше да играе тайбрек, въпреки в един миг да водеше с 5:2 гейма.

Доста по-оспорвана бе срещата сред Джонсън и 18-годишният Де Минор. В първия сет Джонсън имаше цели пет сетбола, само че пропусна всеки от тях. Първите да пристигнаха при 6:5 гейма и 40:15 точки в негова изгода, а идващите 3 бяха в тайбрека, като един от тях даже бе на негов сервис. В последна сметка обаче Де Минор стигна до точка за продобиване на сета, която незабавно осъществя.
Във втория сет 44-тия в света Джонсън направи пробив за 4:3 гейма, само че в този миг настъпи необяснимо разпределяне в играта му, което разреши на Де Минор да завоюва три поредни гейма, а с това и мача. Успехът бе едвам трети за австралиеца на равнище АТП.

Във втория кръг на шампионата Дългополов ще играе с квалификант или аржентинеца Орасио Себайос, до момента в който на Де Минор му следва подла среща с четвъртия в схемата Милош Раонич от Канада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР