Поставената под номер 2 в схемата Каролина Плишкова се надява

...
Поставената под номер 2 в схемата Каролина Плишкова се надява
Коментари Харесай

Каролина Плишкова: Много по-добре съм

Поставената под номер 2 в схемата Каролина Плишкова се надява да бъде изцяло подготвена за първия си мач на Откритото състезание на Франция, откакто се отдръпна по време на финала на шампионата в Рим в понеделник поради травма. Номер 4 в международната класация Плишкова се опита да продължи да играе против Симона Халеп, откакто получи лекуване поради болки в кръста и крайници сред сетовете, само че в последна сметка реши да се отдръпна, до момента в който изоставаше с 0:6, 1:2.

" Много по-добре съм. Играх през днешния ден и през вчерашния ден ", сподели Плишкова на конференция. " Имам шанс, че евентуално ще играя във вторник, тъй че има още няколко дни, с цел да се изцелявам. Надяваме се, че ще бъда подготвена съвсем на 100%. Още не съм постигнала това, само че ще стане ", добави чехкинята.

28-годишната Плишкова доближи до полуфиналите на " Ролан Гарос " през 2017 година. Тя ще започва в първия кръг против египетската квалификантка Маяр Шериф.

Експерти и някогашни играчи обявиха, че при по-студеното време тази година на шампионата, който беше изместен от май за края на септември поради пандемията от COVID-19, доста тенисисти ще имат проблеми. Чехкинята, която е считана за една от най-хубавите изпълнителки на начален удар при дамите, не мисли, че необикновените условия ще повлияят на възможностите й.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР