Последвайте Гласове в .Най-малко 13 души бяха убити, а 21

...
Последвайте Гласове в .Най-малко 13 души бяха убити, а 21
Коментари Харесай

Стрелба в училище в Русия, най-малко 13 души са загинали

Последвайте ”Гласове " в.
Най-малко 13 души бяха убити, а 21 ранени откакто незнаен стрелец откри огън в 88-о учебно заведение в Ижевск, Русия, съобщи вътрешното министерство през днешния ден, предадоха съветски медии.

Нападателят е прострелял двама охранители на учебното заведение, а по-късно 7 възпитаници и 2 учители, оповестиха от следствения комитет, представен от " Медуза ". Няма информация за останалите 2 жертви.
14 от ранените са деца на възраст от 7 до 16 г. 
Възможно е броят на жертвите да пораства. 

Стрелбата е почнала към 10 часа сутринта, оповестява " Комсомолская истина ". Децата са се пробвали да се скрият, като част от тях са скачали през прозорците. 

Нападателят се е самоубил, заяви шефът на Удмуртия Александр Бречалов.

Убиецът е бил въоръжен с два револвера и с голям брой патрони. Засега самоличността и претекстовете му са незнайни. Районът на учебното заведение е отцепен от Росгвардия, ФСБ и следствените органи.
" Тялото на мъжа, който е разкрил огън, е намерено от полицията. По предварителни данни се е самоубил ", заяви министерството в Телеграм.
Той е бил облечен в черна тениска с нацистка символика, на главата му имало шапка - маска. Не е носил документи за идентичност и сега личността му се открива, оповестява съветският следствен комитет.
Бил е въоръжен с два газови револвера, преправени на бойни.

Губернаторът на Удмуртия Александър Бречалов удостовери, че измежду убитите има деца. 

" Днес в полицията е постъпил сигнал за пукотевица в учебно заведение №88 в град Ижевск. На мястото на случая незабавно отиват екипи на полицията. В момента се подхващат ограничения за задържането на обвинения ", обявиха от пресслужбата.
В Удмуртия е разгласен печал от 26 до 29 септември.
 

BREAKING: A gunman has opened fire at a school in Izhevsk, Russia with officials saying at least six people have been killed. More follows…
— TalkTV (@TalkTV)
 

At least 6 killed and more than 20 wounded after a school shooting in Izhevsk, Russia moments ago.

Mobilization isn’t helping mental health in the country.
— Visegrád 24 (@visegrad24)
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР