Обиколих почти цялата страна, срещнах се с много хора, разговаряхме

...
Обиколих почти цялата страна, срещнах се с много хора, разговаряхме
Коментари Харесай

Петър Волгин: Досега управляващите обслужват само чужди интереси и чакат някой да ги погали по главите

„ Обиколих съвсем цялата страна, срещнах се с доста хора, разговаряхме по най-различни тематики и съм извънредно окуражен. “, сподели претендентът за евродепутат от „ Възраждане “ Петър Волгин в телевизионно изявление. Според него най-големият проблем, както на България сега, по този начин и на Европейския съюз, е неналичието на суверенитет. 

„ За България е ясно. Болшинството от нашите ръководещи, без значение от коя партия са, когато попаднат във властта, те не се държат като български ръководещи – те се държат като колониални админи, т.е. като едни хора, назначени по волята на непознатите посолства, и извършват това, което им кажат посолствата. Т.е. ние сме тотално лишени от суверенитет. Вторият проблем е, че същото важи и за Европейския съюз, за водачите на Европейския съюз. “, разяснява Волгин. 

Той счита, че тази конструкция, която би трябвало да бъде един мощен, един самостоятелен състезател на интернационалното поле, в действителност е в същото състояние, както е България по отношение на междинния сан началници от Европейския съюз. 

„ На българските политици им липсва предпочитание, липсва им опция, липсва им интелектуален потенциал, тъй като у нас от дълги години върви една негативна селекция. Т.е. колкото си по-послушен, колкото си по-неинтелигентен, колкото си по-готов да обслужваш непознатия интерес, толкоз по-лесно ще ти се получи да влезеш във властта и да станеш министър, министър председател, всичко друго. “, добави претендентът за евродепутат от „ Възраждане “.

За него националният суверенитет значи български политици да пазят България от безусловно всички посолства. Според Волгин, хората, които влизат във властта в България, би трябвало да нямат нищо общо с този вид менталност на васал. „ Когато имаме подобен вид ръководещи, които не се радват, че господарят ги е погалил по главата, тогава в действителност можем да се надяваме, че България ще върви по-напред. „ Възраждане “ е единствената партия, която се осмелява да се опълчи на статуквото. Не просто на статуквото тук, на българска почва, а което е още по-страшно – на интернационалното статукво, тъй като то е доста по-опасно, доста по-силно и в действителност се изисква доста по-голяма храброст да се противопоставиш на това статукво. “, разяснява още той. 

Петър Волгин не пропусна да каже, че „ Възраждане “ желаят да има референдум, на който българските жители да решат какво избират – дали да бъдат в НАТО, или избират да бъдат отвън НАТО. 

„ Най-добрият вид е хората да кажат. Защо никой не ги попита? Това е същото като със смачкания референдум за българския лев. Нали всички евроатлантици са доста уверени какъв брой прелестно нещо ще бъде да влезем в еврозоната. Аз напълно се поверявам на българския народ, на това, което те кажат. Това, което те кажат, аз ще го приема. Дали то ще бъде, дали на мен ще ми хареса, или няма да ми хареса – няма никакво значение. Но значимото е да бъдат питани хората – нещо, което българският ръководещ хайлайф изрично отхвърля да направи. “, добави Петър Волгин. 

Неговите персонални наблюдения са, че откогато България е в НАТО, нейната войска е недокомплектувана и страната ни е доста по-зле във връзка с въоръжаването. 

 „ Възраждане “ е с номер 12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР