Последвайте Гласове в .Нарича се деиндустриализиране на ЕС. Дърпат му

...
Последвайте Гласове в .Нарича се деиндустриализиране на ЕС. Дърпат му
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Спете спокойно гладни деца на студено!

Последвайте ”Гласове " в.
" Нарича се деиндустриализиране на Европейски Съюз. Дърпат му шалтера, концепцията е цялата му стопанска система да отиде в Съединени американски щати. Ще се сбъдне желанието на Чърчил да трансформира Германия в едно голямо картофено поле. Освен, в случай че хората не се разсънят " ;  " Не разбрах: Каква заплаха има за българите в Русия? Защо се постанова да се прибират от там? " ; " Ами война е. Трета международна. България я набутаха сред шамарите и в този момент ще има последици " ; " Хм, забавно за българите в Украйна какво известие имат от Министерство на външните работи?! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Pontifex Maximus
Не разбрах: Каква заплаха има за българите в Русия? Защо се постанова да се прибират от там? " ; " " Защо се постанова да се прибират от там? " - Ами война е. Трета международна. България я набутаха сред шамарите и в този момент ще има последици " ;

 
WWIII
" Защо се постанова да се прибират от там? " - Ами война е. Трета международна. България я набутаха сред шамарите и в този момент ще има последици. Българския народ с овче самообладание единствено гледа по какъв начин го насочват към заличаване.
 
Необичаен
Явно нашето външно разузнаване знае нещо до което и във Вашингтон не са се добрали.
 
Какво, казвате, наказване се поставя
За всяване на суматоха?
 
smb
Хм, забавно за българите в Украйна какво известие имат от Министерство на външните работи?!
 
Залозите порастват
Войната навлиза в решителна фаза
 
Иван
Нарича се де индустриализиране на Европейски Съюз. Дърпат му шалтера, концепцията е цялата му стопанска система да отиде в Съединени американски щати. Ще се сбъдне желанието на Чърчил да трансформира Германия в едно голямо картофено поле. Освен, в случай че хората не се разсънят.
 
Статията добре го изяснява
Нужна е добра подготовка, средства с висока технология и особено тренирани причинители. Това не е както роми да отрежат кабел, да изкъртят лайсни от рейсове и вагони. Кабели и тръбопроводи в интернационалните води са предпазени с интернационалните закони.
 
братът на Иван Георгиев от Попово
Най-вероятно съветска подводница е взривила съветските газопроводи, навлизайки безусловно без да я усетят шведите в техни териториални води (виж ми окото). Така, както към този момент сума време Русия обстрелва личните си войски, контролиращи запорожката АЕЦ.
 
Интересно е, че
саботираният сектор е покрай границите на Полша. Само споделям.
 
Бай Иван
Нищо не е схванала Дания, тъй като не и утърва! Иначе би трябвало да упрекна Съединени американски щати, а те са им " сътрудници ". Наистина на Европа Съединени американски щати им изключват шалтера, само че европейците са по този начин мощно зомбирани (упоени), че нищо не могат да усетят!
 
Украина към този момент упрекна Русия за бойкот
И … несъмнено, западните медии застават зад Украйна. Когато по пътя стока се повреди или загуби, продавача губи. Купувача нищо не губи, тъй като нищо не е получил. Както се вижда на фотографията, газ изтича и той е благосъстоятелност на Русия, която губи от това.
 
Чудесна вест
Западна Европа ще мръзне и стопанската система й ще се срине. Това бе главната цел на Съединени американски щати.
 
Путин цели смяна на световното статукво
Е, и? Не разбирам драмата. Много хубаво прави Путин, че го трансформира. Напоследък няма потребност да четем цяла статия; единствено като прочетеш заглавието и е задоволително да ти се вдигне кръвното. Аман от клишетата на измамниците.
 
Иванов
И тоя не е схванал думите на Путин,или ги е прочел от западната " свободна " преса.Всъщност Путин предизвести Запада да не използва по отношение на Русия някои оръжия,защото Русия има от същите,и то по-добри;и че розата на ветровете може да се обърне към тях и че това не е блъф.Но тревожнот е друго:Западът,злоупотребявайки с думите на Путин,може да разположи ЯО покрай Русия,вкл. и в България.
 
Оле Отвори очички
Статуквото публично бе сринато с намесата на Русия в Сирия и унищожаването на " ИДИЛ ", основани (!) от от тъй наречените Запад. Това което следим в този момент е опит да се спре " тренда ", да се обърне колелото на историята. Засега с странен неуспех. Предстои да забележим продължението.
 
към този момент от " Газпром " няма отговор
А вие какво тъкмо ги питахте?
 
тралала
Програмата е ясна - България е НАТО, НАТО е България. Спете умерено гладни деца на студено.
 
Мислещ
Европейска комисия ни спря евтиния газ.Председателят на Европейска комисия Урсула ще открие газовата връзка по която ще тече безценен газ, който не могат да си разрешат нито нито семействата нито бизнеса - резултат мраз и банкрути. Това се случва в деня за размисъл. Какъв цинизъм Господин Президент.
 
Анонимен робот
Германци да упрекват италианци в липса на просвета, а украинци пък да ги упрекват в липса на морал - ситуацията демонстрира до каква степен е стигнала европейската цивилизация! Що се отнася до Мелони, планувам че ще бъде съставка на тройката с Тръс и Лайен.
 
Мила от Марс
Като виждам какви времена се задават, занапред май единствено джаза ще ни носи разтуха.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР