Последното за мандат 2015-2019 г. заседание на Общински съвет –

...
Последното за мандат 2015-2019 г. заседание на Общински съвет –
Коментари Харесай

Днес е последното заседание на Общински съвет-Варна с мандат 2015-2019 г.

Последното за мандат 2015-2019 година съвещание на Общински съвет – Варна стартира в 9:00 часа в зала „ Пленарна “. В плана за дневен ред са включени 7 точки.

Една от тях е смяна в Наредба за реда и изискванията за пътешестване на преференциални цени в публичния превоз на Община Варна. Тя планува понижение на цените на картите за градски превоз и по-добри финансови условия за пътешестване на жителите в пенсионна възраст, учащи се, лица с трайни увреждания и техни придружители.

На гласоподаване ще бъдат подложени също отпущането на средства по общинската инвитро стратегия. В предлагането, на стойност 25 000 лева са включени общо 11 варненски двойки с репродуктивни проблеми.

В дневния ред попада и предложение за одобрение на Подробен организационен проект за дострояване на буна „ Минерален басейн “ в к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “. То се отнася за обект „ Морска част за дострояване на буна, крило север „ Голям плаж “ и крило юг „ Малък плаж “ в курорта.

Сред тематиките, които ще разискват съветниците, са съглашение за увеличение на фонд работна заплата в „ Градски превоз “ЕАД и построяването на четири нови паркинга на територията на града на стойност 939 336 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР