Последното нещо, от което се нуждае една булка броени дни

...
Последното нещо, от което се нуждае една булка броени дни
Коментари Харесай

Кой ще отведе Меган Маркъл до олтара, след като баща ѝ отказа

Последното нещо, от което се нуждае една младоженка броени дни преди сватбата си, е да разбере, че татко ѝ отхвърля да я води до олтара.

Когато към това прибавим медиите, които наблюдават всяка крачка на Меган Маркъл, годеницата на принц Хари може да бъде, меко казано, уплашена малко преди огромния ден, написа Би Би Си.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОАЛЕТИ НА МЕГАН МАРКЪЛ СЛЕД ГОДЕЖА

Бащата на Меган Маркъл - Томас, съобщи пред уеб страницата TMZ, че не желае да излага и тормози щерка си, по тази причина няма да лети до Лондон и да участва на сватбата.

През миналите дни 73-годишният Томас Маркъл даже е имал проблеми със сърцето поради напрежението, на който е подложен, откогато фотографи го снимаха против пари по какъв начин се приготвя за сватбата на щерка си.

Г-н Маркъл се съгласил, с цел да оправи авансово основаното отрицателно усещане за него, само че следствията се оказали други.

Меган Маркъл не предложения брат си на сватбата. Той: Оскърбен съм

Братът на Меган Маркъл предизвести принц Хари да не се дами

След новината, че той няма да участва на сватбата, от двореца Кенсингтън изпратиха публично известие, в което молят принц Хари и годеницата му да бъдат оставени на мира в тази сложна обстановка.

Без отговор остава въпросът кой ще заведе булката до олтара.

Според Би Би Си вариантите са няколко:

Майката на Меган Маркъл

Дория Радлан ще бъде с щерка си в хотела ден преди сватбата. А на сутринта може да я придружи и до олтара.

Това е алтернатива, която доста булки избират.

If Meghan Markle’s father can not attend the #RoyalWedding then perhaps this modern royal in the making could ask her mother to walk her down the aisle? #thoughts pic.twitter.com/jrVncHotNO
— The Royal Butler (@TheRoyalButler) May 14, 2018
Дория е близка до Меган и Хари. В изявлението за Би Би Си откакто оповестиха годежа си, принц Хари съобщи, че майката на годеницата му е "страхотна ". Бившата звезда от "Костюмари " пък е споделяла, че двете имат мощна връзка между тях.

Това няма да е първият път в кралското семейство, в който майката води булката до олтара. Тази роля е изпълнила и кралица Виктория през 1866 година и 1885 година, предавайки на съпрузите им своите две дъщери, откакто мъжът ѝ принц Алберт умира.

Бъдещият брачен партньор на Меган също може да я води до олтара.

Принц Хари може да замести Томас Маркъл в деня на сватбата. Това се случва при значително двойки. По този метод младоженците демонстрират, че към този момент са едно цяло и дружно, ръка за ръка, поемат по пътя към взаимното общуване.

Робърт Зейн от "Костюмари "

В сериала бащата на героинята на Меган Маркъл - Робърт Зейн я води до олтара. Защо не артистът, изиграл ролята му, Уендъл Пиърс да го направи и в действителния живот.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР