Последното издание на Като две капки вода предизвика небивал фурор

...
Последното издание на Като две капки вода предизвика небивал фурор
Коментари Харесай

Кичка Бодурова попиля Капките след гаврата с нея

Последното издание на " Като две капки вода " провокира нечуван възторг с имитациите си, някои от които получиха в придвижване много абсурден темперамент.

Безспорно най-вече реакции предизвика имитацията на Христо Гърбов, който трябваше да влезе в кожата на певицата Кичка Бодурова и да извърши един от шлагерите в репертоара й " Пея за всички другари ". Очаквано и реакцията на истинската изпълнителка не закъсня, а поста й в обществените мрежи е повече от ядовит.

" Разбрах за опита за реплика на моя облик. Доколкото си припомням това предаване заслужаваше името си - " Като две капки вода ", тъй като имаше положителни попадения на ИМИТАЦИИ. Но очевидно, че гениите са се изчерпали и в този момент би трябвало да прибавят една думичка към името си - Пародия. Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство.

И гледайки тази “пародия ”, аз доста се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици към микрофона, който не се ползваше сполучливо, без да мислят, че в действителност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито премиите които съм донесла за България, нито може да понижи банковите ми сметки.

 undefined

Аз обичам Родината си, ще бъда вярна до дъно на моите почитатели и за тях издавам нов албум, 30ти подред, който ще показва на 1 юли в летен спектакъл Варна и на 17 юли в летен спектакъл Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. /само 2, тъй като бях упрекната, че пристигам да взимам хляба на другите/. Оооо, девойки, …. И на следващия ден по- добродушно - в случай че танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се извърнат! Аз въображаемо ще бъда с вас! ", написа Бодурова в поста си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР